.

TRESemmé Keratin Smooth sampon

A sima haj nem feltétlen jelent egyenes hajat. Szeretnéd, ha hajad egyszerre lenne selymesen ragyogó, miközben hatékony védelemben részesül a kócolódás ellen? Próbáld ki a marula olajat és keratint tartalmazó Keratin Smooth sampont és hajbalzsamot, hogy gyengéden tisztítsa és táplálja hajad. Keresd a drogériákban.

A termék eddigi értékelései

Pontszám:
4 PIXIBOX rajongó biztosan megvenné

Értékelések

Éva
Megvenné? Biztosan megvenné

Az illata nagyon tetszik, és sokáig érezhető. Könnyen habzik, jól tisztít. A balzsammal együtt használom, könnyű kifésülni az egyébként hamar gubancolódó, vékonyszálú hajam. Nem vagyok biztos benne, hogy ugyan ezt venném meg a Tresemmé-től, szívesen kipróbálnám a Collagen+fullness családot, illetve a Botanique-ot. Kiadós, nagy kiszerelés a teljes méret, és árban is jó.

Marietta
Megvenné? Biztosan megvenné

Az illata és állaga jó, kellemes a haj tapintása a használata után, és jól is tisztít. Kíváncsi voltam már a márkára, és nem csalódtam. Nem biztos hogy megvenném magamtól mert nekem nem problémás a hajam, de egynek nagyon jó volt.

Dária Postán maradó 137 posta
Megvenné? Biztosan megvenné

Nyáron számomra ez tökéletes. Az edzőteremben a mindennapi edzés utáni hajmosás mellett is hatékonyan tisztítja a a hajam, könnyen kifésülhető és nagyon jó az illata. A kiszerelését is szeretem.

Éva
Megvenné? Biztosan megvenné

Ha csak az illat alapján választana az ember, ő lenne a nyerő. Tény, hogy szuper módon megkönnyítette a kifésülést, viszont akkora hajat csinált, hogy csak pislogtam. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi irány létezik a fejemből kifelé, mert kb ezer felé szállt a hajam tőle.