Találj rá kedvenc kozmetikumaidra velünk!

Meglepetés, felfedezés, ismerkedés: ez mind benne van egy PIXIBOX-ban! Ha szereted a szépségápolást és szeretsz új termékeket megismerni, kísérletezni, akkor szeretni fogod hazánk első meglepetés-csomagját, a PIXIBOX-ot.

PIXIBOX

A PIXIBOX nem más, mint egy dobozka, csodás kivitelben: masszív, és ráadásul szép is, így hosszútávra is beköltözhet a budoárodba. Mielőtt elküldjük, telerakjuk igazi prémium kozmetikumokkal, ami mindig meglepetés. Résen kell lenni, mert a rendelési időszakról hírlevélben és közösségi oldalainkon értesülhetsz, kattints a regisztrációért! Ha kedveled a kis luxust, a prémium márkákat, ha a drágább, de minőségi termékekre esküszöl, akkor ez a Te meglepetés-csomagod! Figyelem, minden kiadás limitált!

Mit találhatsz a csomagban?

1-3 db teljes kiszerelésű terméket, és 4-6 utazó méretű, vagy deluxe minit, hogy minél több márka termékeivel ismerkedhess. A PIXIBOX-ban prémium márkák kozmetikumait mutatjuk be, így itt a magas minőségű szépségápolási termékekkel találkozhatsz. Ez lehet a kozmetikai terémkek teljes kínálata a sminktől a hajápoláson, testápoláson át a parfümig bármi.

Általános infó

Miért jó a PIXIBOX meglepetéscsomag? Mert így már biztosan dönthetsz a parfümériában. A PIXIBOX-ban kipróbálod, megszereted, ha pedig bevált, nincs több felesleges vásárlás, egyből tudni fogod mit tégy a kosaradba. Ráadásul egy kis meglepetéssel is kényeztetheted magad kiadásról kiadásra. Ára 6.990,- Ft., a csomag tartalmában foglalt termékek összértéke, minden esetben magasabb az árnál.

Hogyan rendelhetsz?

Rendelni mindig egy előre meghirdetett időpontban tudsz. Itt, az oldalon láthatod, hogy ebben az évben mely hónapokban tudsz lecsapni egy új PIXIBOX-ra, a pontos dátumról hírlevélben és közösségi oldalainkon értesülhetsz. Hírlevélért regisztrálj itt és kövess bennünket Facebook, illetve Instagram oldalunkon is. Szállítás a megrendeléstől számított 1 hét múlva történik, a szállíátsi díjat a PIXIBOX ára tartalmazza!

A következő várható rendelési időszak: 2019. június

A megrendelés
kötött

Bővebben

Bővebben