PIXIBOX meglepetés-csomagok

Találd meg a legjobb szépségápolókat!

Lepd meg magad új kozmetikumokkal havonta, vagy akár azonnal! Meglepetés, felfedezés, ismerkedés: ez mind benne van egy PIXIBOX-ban. Ha szereted a szépségápolást és szeretsz új termékeket kipróbálni, akkor szeretni fogod hazánk első meglepetés-csomagját, a PIXIBOX-ot. Sőt, a SHOP-ban már elérheted a Glamglow és az Origins prémium márka kozmetikumait, vagy rendelhetsz egy instant meglepetés-dobozt, a Lucky BOX-ot is!

Mi, ugyanúgy ahogy te is, rajongói vagyunk a szépségápolási termékeknek, legyen az dekorkozmetikum, arc-, test- vagy hajápolás és parfüm. Gyakran találkoztunk azzal a problémával, hogy a legjobb kozmetikai márkák termékeit nem igazán lehet kipróbálni; a drogériák szépségtanácsadói csupán helyszíni próbára adnak lehetőséget, miniterméket, vagy termékmintát vásárláskor kapunk, akkor sem mindig olyat, amelyre kíváncsiak vagyunk. Másérszt egy ilyen alkalommal nehéz eldönteni, egy-egy termék hosszútávon is megfelelő lesz-e bőrünk, hajunk számára. 

Ezért gondoltuk úgy, hogy itt az ideje létrehoznunk a PIXIBOXOT! Mostantól tehát biztosra mehetsz, mert

  • a kozmetikumokról kipróbálást követően jól dönthetsz,
  • rengeteg kedvezményhez juthatsz, hiszen akciókról is gondoskodunk csak a PIXIBOX vásárlóinak,
  • kérdéseket tehetsz fel a termékekről közösségi oldalainkon,
  • kényelmes, hiszen egy lépést sem kell tenned, oda szállítjuk, ahová csak kéred, ráadásul a szállítási díj az árban foglaltatik,
  • aktív részese lehetsz egy olyan közösségnek, ahol mindenki rajong a szépségápolásért, így nyereményjátékokban is részt vehetsz, elmondhatod véleményed a termékekről,
  • véleményeddel PIXIPONT-okat gyűjthetsz, melyet értékes termékekre válthatsz be.


Tudjuk azt is, hogy kíváncsi vagy az újdonságokra. Nos, mi erről is gondoskodunk, hiszen a legjobb márkákkal állunk kapcsolatban azért, hogy elsőként tájékozódhass termékeikről, fejlesztéseikről és elsőként próbálhasd ki újításaikat.

Örülnénk, ha tagja lennél közösségünknek. Gondolj csak bele: biztosan boldoggá tenne egy kis kényeztetés, meglepetés, illatos, csinos kis dobozka!

Kérdésed van, de  nem találtál választ a GY.I.K. rovatban? Tedd fel itt és 24 órán belül válaszolni fogunk!