Mail
Exkluzív ajánlatok, értesítések hírlevélben.
Szállítás
Ingyenes házhoz szállítás, 48 órán belül.*
Legalább 5 termék 1 csomagban.

PIXIPONT/TERMÉKÉRTÉKELÉSI RENDSZER - FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK SZABÁLYZAT

A jelen Felhasználási Feltételek, Szabályzat (a továbbiakban: „Szabályzat”) a PIXIBOX Korlátolt Felelõsségû Társaság (székhely: 1046 Budapest, Nádor u. 34. adószám. 25287983-2-41, mint üzemeltetõ, szerõdõ fél) (a továbbiakban: Üzemeltetõ) által üzemeltetett pixibox.hu weboldal PIXIPONT termékértékelési rendszer használatára vonatkozó szabályokat, feltételeket tartalmazza.

Kérjük, hogy csak akkor vedd igénybe szolgáltatásunkat, illetve akkor használd a PIXIPONT termékértékelési felületet, ha minden pontjával egyetértesz, és kötelezõ érvényûnek tekinted magadra nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minõsül írásba foglalt szerzõdésnek).

A szerzõdés nyelve magyar, a szerzõdõ fél a pixibox.hu oldal regisztrált felhasználója, szolgáltatás igénybe vevõje (továbbiakban: Felhasználó).

Az ÁSZF letölthetõ az alábbi linkrõl: http//pixibox.hu/pixipont/pixipont_aszf.pdf.

1. Általános információk

Internetes áruház elnevezése: www.pixibox.hu/pixipont/shop

Üzemeltetõ: PIXIBOX Korlátolt Felelõsségû Társaság
Székhely: 1046 Budapest, Nádor u. 34. II. lh. 2/26.
Adószám: 25287983-2-41
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-206355
Elérhetõség: info@pixibox.hu

NAIH azonosító: 87275/2015

A PIXIPONT termékértékelési rendszert üzemeltetõ egyben a www.pixibox.hu oldal tulajdonosa, a PIXIBOX Korlátolt Felelõsségû Társaság.

2. A PIXIPONT rendszer célja, feltétele

A pixibox.hu oldalon regisztrált megrendelõk (továbbiakban: Felhasználó) a vásárlásaik során kipróbált termékeket értékelhetik, mely értékeléssel PIXIPONT-okat gyûjthetnek. Feltétele a weboldali regisztráció, valamint bármely PIXIBOX; PURE by PIXIBOX; PIXIBAG (továbbiakban: PIXI meglepetés dobozok) csomag megrendelése és az abban szereplõ és kipróbált termékek értékelése.

Célja, hogy a kipróbált termékekről objektív vélemények szülessenek a weboldalon, ezzel segítve a látogatókat több ismeretet szerezni egy-egy termékről, ezért az egyéni véleményeket a termékekről szükséges megfogalmazni.

3. A PIXIPONT gyûjtésének menete

PIXIPONTOT gyûjteni bármely PIXI meglepetés dobozban talált talált termékek értékelésével lehet. Bármely PIXI meglepetés doboz kézhezvételét követõen a termékek használata után (idõbeli korlátozás nélkül) értékelést kell adni a weboldalon pixibox.hu/dobozok felületen, kiválasztva a Felhasználó által megrendelt csomagot, a teljes értékelésért PIXIPONT jár.

Csak az a Felhasználó értékelheti pixibox.hu/dobozok menüben szereplõ PIXI meglepetés doboz kiadásainak termékeit, aki érvényesen megrendelelte és megvásárolta az általa értékelni kívánt PIXI meglepetés doboz termékeit. A rendszer technikailag nem ad lehetõséget és jogosultságot más, a Felhasználó által meg nem rendelt/vásárolt PIXI meglepetés doboz termékeinek értékelésére.

Az értékelés megadása 3 lépésbõl áll: 1-5-ig (a legkisebb a legkevésbé, a legnagyobb érték a leginkább tetszõ terméket jelöli) a „szív” jelzésre kattintva visszajelezni a termékrõl, szöveges véleményt írni (legalább 180 karakter szöveggel), valamint bejelölni a késõbbi vásárlási szándékra vonatkozó 2 lehetõség egyikét: „újra venném, nem venném újra”. Amennyiben ez megtörténik, érvényes pontszámmal növekszik a Felhasználó személyes felületén PIXIPONT-jainak száma adminisztrátori jóváhagyást követően (max. 24 órán belül), melyet nyomonkövethet az Én PIXIBOXOM menüpontban.

Az adminisztrátor jogosult megvizsgálni az értékelés szöveges tartalmát, amennyiben nem releváns, vagy kifogásolható, konkurenciára vonatkozó tartalmat, illetve obszcén kifejezéseket tartalmaz, megtagadja az aktiválását, és kérheti az üzemeltetőtől a törlését.

Értékeléssel kapcsolatosan mindenkor a weboldalon található feltöltött tartalom az irányadó.

A havi aktuális kiadás termékeinke értékelési lehetősége annak a hivatalosan kihirdetett kiszállítás első napját követő 5 munkanapot követően válik értékelhetővé.

Az értékelések minden az olalra látogató számára nyilvános adatok, az ott a pixibox.hu/dobozok feületre kattintva a kiválasztott PIXI meglepetés doboznál látható termékek fotói mellett szerepelnek az felhasználó értékelések, az értékelést megadó Felhasználó keresztnevével együtt. Jelen Szabályzat alapján Felhasználó elfogadja és beleegyezik, hogy e pontban foglalt értékelés és adatok nyilvánosak a pixibox.hu oldalon.

4. Az értékelés részletes technikai menete:


a) A pixibox.hu oldalra történõ belépés, az Én PIXIBOXOM menüben kért adatok megadáásval: e-mail és jelszó.
b) A pixibox.hu/dobozok menüben a Felhasználó által megvásárolt PIXI meglepetés-csomag fotójára történõ kattintást követõen a kiválasztott termék értékelésének megadása a 3. pontban foglaltaknak megfelelõen.
c) Az értékelés véglegesítése az „Elküld” gombra történõ kattintással.
d) A Felhasználó regisztrált e-mail címére rendszerüzenet érkezik az adott értékelésrõl, a kapott PIXIPONT számáról.

Minden értékelés – amely a 3. pontban foglaltak szerint került leadásra – 1 PIXIPONT-ot ér termékenként. (Pl: egy a Felhasználó által megvásárolt PIXI meglepetés dobozban összesen 5 termék szerepel, amennyiben minden terméket értékel, azzal 5 PIXIPONT-ot kap.)

5. Értékelés törlése, módosítása

A megadott értékelését a PIXIPONT jóváírását követõen Felhasználó nem tudja törölni, vagy módosítani. Szövegmódosítást külön kérésre tudunk megtenni, melyet Felhasználónak kell írásban kérnie az ugyfelszolgalat@pixibox.hu címen. Fenntartjuk a jogot azonban, hogy a módosítást ennek ellenére se végezzük el, egyedi elbírálás lehetséges. A módosítás nincs kihatással a korábban e termék értékelésére adott és jóváírt PIXIPONT-jára.

Korábbi értékelés törlésére az adatkezelési tájékoztatóban foglalt módon van lehetõség (profil törlésének kérése, az értékelés "anonimus" megjelöléssel tovább látható az oldalon). Egyedi elbírálás lehetséges, mely kizárólag írásban kérhetõ az ugyfelszolgalat@pixibox.hu címen.

Az értékelések a Felhasználó részére megküldött visszaigazolást követõ 24 órában lesznek láthatók a pixibox.hu weboldalon, fenntartjuk a jogot, hogy adminisztrátoraink ellenõrizzék azt és jelen ÁSZF 3. pontjában foglaltak szerint bírálják el (amennyiben a szöveg tartalma jelen ÁSZF szerint és a PIXIPONT rendszerhez nem releváns, megtagadhatják annak aktiválását). Aktiválást követően íródik jóvá az értékelésért járó PIXIPONT.

Fenntartjuk a jogot, hogy a Felhasználó  által leadott értékelést moderáljuk annak megfelelően, hogy más termékről, vagy a pixibox.hu oldalon nem található termékről (konkurencia-gyanú, SPAM gyanú), vagy felhasználói szempontból nem releváns (nem a kipróbált termékről szól), vagy másokat bántó szándékkal megfogalmazott, vagy obszcén tartalommal adott le értékelést. Az ilyen jellegű értékeléseket adminisztrátoraink törölhetik, mely a már akár korábban jóváírt pontot e szerint módosíthatja.

6. A PIXIPONT felhasználásának, beváltásának menete

Beváltható termékek köre, készlet

A PIXIPONT-okat teljes kiszerelésû termékekre lehet váltani a pixibox.hu/pixipont menüben. A beváltási szándék idõpontjában ott aktuális termékkészletet tudjuk biztosítani a PIXIPONT-okért. A mindenkori készlet változtatásának jogát fenntartjuk (a már leadott beváltások esetén is, ebben az esetben egyeztetünk a Felhasználóval e-mail formájában).

A PIXIPONT-ért beváltható termékek mellett szerepel a PIXIPONT-értéke.

A mindenkor érvényes termék pontérték az aktuálisan a termék mellett feltüntett szám jelöli. A pontértékek változtatásának jogát fenntartjuk, a beváltási szándék pillanatáig, a leadott és az oldalon elküldött beváltás pillanatáig.

Felhasznált pontok termékekre váltása, technikai lépései
a) Regisztrált adatokkal történõ belépés.
b) Az Én PIXIBOXOM menüben a felhasználói aktuális PIXIPONT szám ellenõrzése.
c) A PIXIPONT menüben a termék kiválasztása, kosárba helyezése.
d). A PIXIPONT-ért beváltani kívánt kiválasztott termék(ek) véglegesítése az „Elküld” gomb megnyomásával.
e) A PIXIPONT beváltásáról történõ visszaigazoló e-mail automatikus rendszer által kerül kiküldésre, mely tartalmazza a pontokért kiválasztott termék adatait, darabszámát, a megrendelõi, szállítási adatokat, valamint a levont pontértéket. Az aktuális felhasználói PIXIPONT-ok a Felhasználói profilban frissülnek.

Pontértékért kiválasztott termék kiküldése, számlázás, szállítás

A PIXIPONT-okért beváltott termékeket a beváltásról szóló kérést (a rendszerünkbe történõ beérkezést) követõ 5 munkanapon belül adminisztráljuk, feldolgozzuk, majd további 5 munkanapon belül küldjük meg csomagküldõ szolgáltató partnerünkön (Complexpress Logisztikai Kft., 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.) keresztül a Felhasználó adatbázisunkban regisztrált szállítási címére.

A PIXIPONT-okért beváltott termékek kiküldésének szállítási díj van, ennek összege br. 1.500,- Ft., melyet Felhasználó fizet meg számla ellenében készpénzben a szállító munkatársánál (utánvét). Az összeg változtatásának jogát fenntartjuk, a logisztikai partnerünk árváltoztatásához mérten. Az érvényes szállítási díjat a beváltás során a visszaigazoló rendszerüzenet tartalmazza. A szállítási díjról kiálltandó számlát elektronikus formában küldjük meg Felhasználó regisztrált e-mail címére.

Felhasználó nem kérheti a PIXIPONT-okért beváltott termék bármely más, általa folyamatban lévõ leadott megrendelésével (bármely PIXI meglepetés doboz) együttes postázását. A PIXIPONT-okért beváltható termékeket minden esetben külön adminisztráljuk, és logisztikailag is külön kezeljük.

A PIXIPONTOK beváltását követõen a kiválasztott termék kikülédsre kerül jelen pontban foglaltaknak megfelelõen, a terméket a logisztikai idõszak alatt, illetve a kiküldést követõen csak minõségi kifogás esetén cseréljük, más termékre a már beváltott PIXIPONT-okat nem áll módunkban cserélni.

6. Egyéb rendelkezések

Üzemeltetõ nem vállal felelõsséget az oldalon szereplõ hibás adatokért, képekért, nem vonható felelõsségre e hibás tartalmakkal kapcsolatosan.

Üzemeltetõ fenntartja a jogot, hogy az oldalán található tartalmakat bármikor módosítsa.

Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a Felhasználó által szabálytalan eszközökkel (pl. az oldal esetlegesen felmerülő hibáit kihasználva, vagy más technikai módon) szerzett, beváltott PIXIPONT-okat törölje, az azzal történő pontbeváltást érvénytelenítse, a termékeket ne kézbesítse.

Kizárólag az adatbázisban rögzített felhasználói adatok az irányadók a PIXIPONT beváltással, termék kiküldésével kapcsolatosan. A Felhasználó által hibásan megadott adatok és az ebbõl felmerülõ problémákkal összefüggésben Üzemeltetõt nem terheli felelõsség.

Jelen Szabályzat szövege, a PIXIPONT rendszere szellemi tulajdon, mely a PIXIBOX Kft. tulajdonát képezi. A PIXIBOX márka védjegyoldalom alatt áll. Vitás esetekben a Budapesti Kereskedelmi Kamara Békéltetõ Testülete az elsõdleges döntéshozó.

Kelt: Budapest, 2016. augusztus 15.