PIXIBOX meglepetés-csomagok

Találd meg a legjobb szépségápolókat!

Lepd meg magad új kozmetikumokkal havonta, vagy akár azonnal! Meglepetés, felfedezés, ismerkedés: ez mind benne van egy PIXIBOX-ban. Ha szereted a szépségápolást és szeretsz új termékeket kipróbálni, akkor szeretni fogod hazánk első meglepetés-csomagját, a PIXIBOX-ot. Sőt, a SHOP-ban már elérheted a Glamglow és az Origins prémium márka kozmetikumait, vagy rendelhetsz egy instant meglepetés-dobozt, a Lucky BOX-ot is!

PURE BY PIXIBOX natúrkozmetikumokkal,
ha a szépségápolásban is tudatos vagy

Egyre többen vagytok, akiknek fontos, hogy polcain természetes kozmetikumok legyenek és tudatosan figyelnek a szépségápolási termékek összetevőire. Ha Te is így érzel, és szeretsz kísérletezni, kíváncsi vagy új márkákra, akkor válaszd a PURE by PIXIBOX-ot Ebbe a csomagunkba natúrkozmetikai (nem kizárólag bio) márkák termékeit rejtjük. Figyelem: limitált kiadás!

Mit találhatsz a csomagban?

Kiadásonként eltérően 1-3 db teljes kiszerelésű, valamint több utazó, mini, minta méretű (nem kizárólag bio de natúr összetevőjű) natúrkozmetikumot válogatunk. Ez a csomagunk azonban nem csak a szépségpolásra koncentrál, így találhatsz benne egészséggel, wellnesszel kapcsolatos kiegészítőket is.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik a természetes összetevőjű kozmetikumokat részesítik előnyben, vagy még csak most próbálnak váltani a natúrkozmetikumokra, és szeretnének velük kísérletezni. Nem ragaszkodnak kifejezetten a bio összetevőkhöz, drogériákból is választanak olyan terméket, melyek ha nem is 100 %-ban, de jórészt natúr alapanyagok felhasználásával készülnek.

Általános infó

Miért jó a PURE by PIXIBOX meglepetéscsomag? Mert egy szép, ízléses natúr dobozban friss, új natúrkozmetikai márkák termékeivel, sőt egészséggel és wellnessel kapcsolatos termékekkel is ismerkedhetsz. Ha mindig kutatod a természetes kozmetikumok legújabb márkáit, akkor ez a Te csomagod! Ára 5.990,- Ft. A csomag tartalmában a termékek összértéke minden esetben magasabb ennél az árnál.

Hogyan rendelhetsz?

Rendelni mindig egy előre meghirdetett időpontban tudsz. Itt, az oldalon láthatod, hogy ebben az évben mely hónapokban csaphatsz le egy új PURE by PIXIBOX-ra, a pontos dátumról hírlevélben és közösségi oldalainkon értesülhetsz. Hírlevélért regisztrálj itt és kövess bennünket Facebook, illetve Instagram oldalunkon is. Szállítás a megrendeléstől számított 1 hét múlva történik, a szállítási díj pedig INGYENES!

A következő várható rendelési időszak: 2020. szeptember

A megrendelés
kötött

Bővebben

Bővebben

Márkák

Abura Algotherm Alpro Annabelle Minerals Annemarie Börlind natural beauty Aromax natural products Barnangen Stockholm Berber Beauty Biobaza Bomb Bulgarian Rose Karlovo Calena CaoNatur Coconut Colo Pure Skincare Curaprox Damona Dove Powered by Plants Dr. Kelen Cosmetics Dr. Konopka's Dr. Krém Dr. Organic Estrea Fáma Cosmetics Green Panda Greenland Hayejin Herbioticum Herbow Himalaya Herbals Ilcsi Natural Skincare Institut Karité Paris Kell a púder Kneipp Lavera Logona Madara Magister products natúrkozmetikumok N.A.E. Nacomi Nature Box Neobio NUXE Oatly Organic Shop Phi kozmetikumok Sante Schüssler NaturcosMEDics Seni Care Signal THALGO UW Premium Vaipani Herbal Vanita - a kristályszappan Via Angels Weleda Yamuna Natural Beauty Yana Yogi Tea