PIXIBOX meglepetés-csomagok

Találd meg a legjobb szépségápolókat!

Lepd meg magad új kozmetikumokkal havonta, vagy akár azonnal! Meglepetés, felfedezés, ismerkedés: ez mind benne van egy PIXIBOX-ban. Ha szereted a szépségápolást és szeretsz új termékeket kipróbálni, akkor szeretni fogod hazánk első meglepetés-csomagját, a PIXIBOX-ot. Sőt, a SHOP-ban már elérheted a Glamglow és az Origins prémium márka kozmetikumait, vagy rendelhetsz egy instant meglepetés-dobozt, a Lucky BOX-ot is!

ADAM&EVE by PIXIBOX

Sokszor nekünk, nőknek kell megtalálnunk azokat a kozmetikumokat, melyekre párunknak szüksége lehet, ezért úgy gondoltuk, készítünk egy ilyen dobozt Neked és Neki. A csomagolásnál figyeltünk, hogy mindketten szépnek találjátok, így egy praktikus fiókos dobozba rejtjük a férfi-női kozmetikumokat, kiegészítőket. Így együtt fedezhettek fel újdonságokat, hogy Ádámjaink a mi segítségünkkel a legjobbat találhassák meg maguknak. Figyelem: limitált, időszakos kiadás!

Mit találhatsz a csomagban?

Legalább 3 db teljes kiszerelésű kozmetikumot, illetve további utazó méretű és minta termékeket, valamint kiegészítőt; mely kifejezetten férfiak, nők, és akár mindkét nem számára izgalmas uniszex termék is lehet. Így végre, amikor PIXI-t kapsz, párod is részesül nem csak a meglepetés élményéből, de az új kozmetikumokból is. Fedezzétek fel együtt!

Általános infó

Miért jó az ADAM&EVE by PIXIBOX meglepetéscsomag? Mert egy szép dobozban nem csak magad lepheted meg, hanem párod, férfi ismerősöd, barátod is, így végre a férfiak is megismerhetik a PIXI-élményt! Benne pedig mindig hasznos kozmetikum, divatos kiegészítő lapulhat, mellyel mindketten megismerhettek újdonságokat. Ára 3.990,- Ft., a csomag tartalmában foglalt termékek összértéke, minden esetben magasabb ennél az árnál, a szállítási díjat pedig mi álljuk.

Hogyan rendelhetsz?

Rendelni mindig egy előre meghirdetett időpontban tudsz, melyről hírlevélben, vagy közösségi oldalainkon értesítünk. Hírlevélért regisztrálj és kövess bennünket Facebook, illetve Instagram oldalunkon is. Szállítás a megrendeléstől számított 1 hét múlva történik, a szállítás INGYENES!

A megrendelés
kötött

Bővebben

Bővebben

Márkák

AA Kozmetikumok B. U. Bulgarian Rose Karlovo David Beckham Dove Dove Men+ Care Dr. Kelen Gent Klub Hansaplast Hush&Hush Jean Paul Gaultier JimJams bőrápoló kozmetikumok Labello Nivea Men Olay Paco Rabanne Prada Raven Factories Schwarzkopf Profiessional 3D Men STR8 Szakállasember Tesori d'Oriente Töki URIAGE Waltz 7