Mail
Exkluzív ajánlatok, értesítések hírlevélben.
Szállítás
Ingyenes házhoz szállítás, 48 órán belül.*
Legalább 5 termék 1 csomagban.

Vásárlói vélemények

1 2 3 4 5
Gabriella "postán maradó"
1 napja

Termék: Fa Magic Oil Pink Jázmin Tusfürdő

Nagyon szuper kis nyári tusfürdő! Kellemes az illata, nem tolakodó. Krémes és könnyű vele dolgozni. Én fürdés után érzem az illatát, de nem tolakodóan. Nagyon szeretem a Fa tusfürdőket, így biztos ujra fogom még venni!

1 2 3 4 5
Éva
3 napja

Termék: Bronx Colors - Matte Lip Tint matt tartós folyékony rúzs

Extra tartós folyékony ajakrúzs, az biztos, hogy ez nem fog elkenődni. Élénk színekben kapható, pigmentáltsága kiváló, tökéletesen fed. Egyetlen hátránya - mint bármelyik másik matt ajakrúzsnak - hogy szárítja az ajkakat (legalábbis az enyémet), ezért kell utána a megfelelő hidratálás. Viszont, pozitívum, hogy nem csomósodik úgy össze, mint általában a matt rúzsok.

1 2 3 4 5
Éva
3 napja

Termék: Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colur Balm – ajakápló-ajakrúzs

Közepesen pigmentált, hidratáló ajakrúzs csodaszép árnyalatokban. Több árnyalatot is beszereztem már azóta és egyikben sem csalódtam. Nem szárít, nem cserepesedik tőle az ajkam. Fedése közepes és közepesen tartós, de egy ajakápoló-ajakrúzstól nem is várom el, hogy órákig tökéletes maradjon. A hétköznapokban nagyon jó szolgálatot tesz, amikor kicsit több kell, mint egy egyszerű ajakápoló.

1 2 3 4 5
Éva
3 napja

Termék: Mudmasky - Méregtelenítő, Tisztító, Helyreállító Arcmaszk

Egyik kedvenc termékem a Pixibox-ból. Frissít, tisztít és egységes bőrfelszínt eredményez. Használata után a bőröm matt, friss és tiszta lesz. Állaga agyagos, illata gyógynövényes. Teljes száradás után a lemosása kicsit nehéz és macerás, de a hatása miatt ez megbocsátható. Többször újravásároltam már, igaz itthon elég nehézkes a beszerzése.

1 2 3 4 5
Kapus
3 napja

Termék: HAYEJIN Blessing of Sprout “Koreai Rutin” arcápolók

Nagyon jók a Koreai termékek,nekem a Vitality Cream – vitalizáló és feszesítő arckrém: volt a dobozomban.Nagyon hamar beszívta a bőröm.Nem volt ragacsos,nem fénylett.Csak az a baj nagyon hamar elfogyott,de az ára miatt nem tudom megvenni.

1 2 3 4 5
Kapus
3 napja

Termék: Fa Invisible Sensitive Deospray

Nagyon finom illata van,én úgy szoktam befújás után bedörzsölöm,valaki felvilágosított hogy úgy nem marad foltos a ruha.Egész nap érezni a rózsa és a galagonya keverék illatát.Újra vevős lesz.

1 2 3 4 5
Kapus
3 napja

Termék: Fa Magic Oil Pink Jázmin Tusfürdő

A Fa termékeket is már lánykoromban is szerettem,csak akkor még külföldről lehetett beszerezni,és szappan volt még akkor.Ma már sok fajta termék van.Nagyon jó árban,és szuper az illatuk,a jázmin nagyon szuper,annyira friss érzés tusolás után.Biztos újra fogom venni.

1 2 3 4 5
Kapus
3 napja

Termék: NIVEA SUN Karotinos Mélybarnító Napolaj Spray FF6

Nagyon szeretem a NIVEA termékeket.Nekem olyan érzés,mint fiatal lány koromban volt a Bronz olaj.nagyon jól megvéd a naptól,nem égek le,amúgy nagyon fehér a bőröm.Sajnos az ára miatt nem tudom megvenni.

1 2 3 4 5
Kapus
3 napja

Termék: Schüssler Micellás Víz

SCHÜSSLER MICELLÁS VÍZ nagyon tetszik.nagyon jól tisztít,a kézfejem is átdörzsöltem vele,és látható,és érezhetően tiszta érzést keltett.Nagyon szeretném újra venni.Az illata is tetszik.

1 2 3 4 5
Kapus
3 napja

Termék: Gliss Express Repair 7seconds hajpakolás

Nagyon nagyon szuper termék,mire krémessé dörzsöltem a hajamon,nagyon selymes,az újaimmal szét tudtam fésülni.Mikor lemostam.annyira szép fényes lett a hajam.Ma már ki is néztem a DM-ben,és elfogadható árban van.Biztos hogy újra fogom venni.