Mail
Exkluzív ajánlatok, értesítések hírlevélben.
Szállítás
Ingyenes házhoz szállítás, 48 órán belül.*
Legalább 5 termék 1 csomagban.

Herbow mosódiós labda – probiotikus növényi mosószer -

1 2 3 4 5 3
12 vélemény

Organikus mosószer közepesen szennyezett színes ruhákhoz, bőr- és környezetkímélő mosódió felhasználásával. Forradalmasítja a mosódióval való mosást, megteremti annak kényelmes, praktikus és illatos módját. A mosódió különösen ajánlott érzékeny bőrűek, kisgyermekek, csecsemők ruháihoz, hiszen növényi szaponin tartalmának köszönhetően gyengéd, mégis hatékony módon távolítja el a szennyeződéseket. Nem tartalmaz az egészségre ártalmas szintetikus anyagokat, ezért érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják. Káros vegyi anyagoktól mentes, ezért egészségünket és környezetünket is védi. A Herbow termékeket keresd a webshopban a herbow.hu oldalon, vagy a drogériákban: Rossmann, dm, EcoFamily. Adagolás: Egy labda ötször használható, alkalmanként 4-4,5 kg ruha mosásához és 5 mosáshoz elegendő (1 db labda). Használata: 1. Tegye a labdát a ruhákkal együtt a mosógép dobjába, mint egy mosókapszulát 2. Indítsa el a mosóprogramot. A labda a mosás végéig a mosógépben marad, majd kivehetjük a következő mosásig.
4 PIXIBOX rajongó biztosan megvenné
Részletek
Összetevők
Hogy használd?
Részletek...
Összetevők...
Hogyan használd

Vásárlói vélemények

12 vélemény
Összesen: 3 / 5 1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
Éva
668 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Nagyon örültem, amikor megláttam ezt a cukiságot :) Még nem használtam mosódiót, de készültem kipróbálni, így kapóra jött. Nagyon jó termék, szépen mos, bár a makacs foltokkal önmagában nem bánik el, kell egy kis rásegítés. De meg vagyok elégedve a hatásával, környezetbarát, a ruháknak tisztaságillata van.

1 2 3 4 5
Krisztina
666 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Életemben nem hallottam még probiotikumos mosólabdáról...aztán felvettem az olvasószemüvegemet és jobban megnéztem, hogy csak probiotikus. :) Könnyű használni, izgalmas konstrukció, de maradok a hagyományos mosóeszközöknél.

1 2 3 4 5
Erika
661 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Már párszor próbáltam más márkájú mosódiót, így örültem hogy a csomagban volt. Kíváncsi voltam rá nagyon. Mint más mosódió ez se igazán nyerte el a tetszésemet! Nem igazán szeretem őket, bár a ruhák illata nagyon jó, mindenképpen pozitív hogy probiotikus, de a makacs szennyeződésekkel nem bánik el.

1 2 3 4 5
Gabriella "postán maradó"
660 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Érdekelt ez a mosódióval való mosás így pont kapóra jött ez a termék a csomagban. A ruhák illata nagyon jó tőle, de a makacs foltokkal nem bánik el. Egyszerű kis ruhákhoz tökéletes. Annyira még nem győzött meg, hogy átváltsak mosódióra.

1 2 3 4 5
Krisztina
654 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Örültem a lehetőségnek, hogy használjak mosódiót, mert magamtól nem vennék. Most elgondolkozok rajta, mert elégedett vagyok a funkciójával és mosás utáni ruhák illatával is. De kifejezetten csak a 15 perces, foltmentes ruhák mosásához használtam, ami inkább könnyed tisztasági mosás. Ehhez tökéletes és így a vegyi mosószer használatát csökkenteni tudnám.

1 2 3 4 5
Vivien
654 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Örültem, hogy kipróbálhattam olyan terméket, amit magamtól nem vásárolnék meg. Egyszerű mosásnál elmegy, de összességében erősebb temrékre van szükségem a kert és a háziállatok miatt. Ami számomra furcsa, hogy minden leírás a mosódió környezetbarátosságára koncentrál, de számomra nem egyértelmű, hogy a teljes csomagolás a fémkapcsokkal és minden egyéb tartalmával hogyan kezelendő miután elhasználtam. Mind a fémkapocs mind a szalag rajta feleslegesnek tűnik. A papír csomagolást sajnos már kidobtam, így azt nem tudom ellenőrizni, de az interneten erről nem találtam további információt.

1 2 3 4 5
Márta
654 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Kipróbáltam, mert szeretem a környezet és bőrbarát megoldásokat. Bevallom egyszerűbb mosásoknál használtam, aminél nem volt szennyezett a ruha, így "könnyebb dolgom" volt, a 3. mosás után már nem éreztem tisztának a ruhát, így a 4. körben adtam hozzá herbow folyékony mosószert. Jó h kipróbáltam, biztos jó volt, hogy párszor vegyszer mentesen mosok, de azért még néha jól jön a jól bevált normál mosószer, egyelőre nem állnék át erre, nem fogott meg.

1 2 3 4 5
Éva
654 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Érdekes volt kipróbálni a mosódiós labdát, de nem fogok erre átváltani. Utánaolvastam a témának és nem is ajánlják szennyezettebb ruhák mosásához, illetve egy labdát 4-4,5kg ruhához javasolnak, így én is ilyen esetekhez használtam, ahol nem tapasztaltam semmilyen elfogadhatatlan eredményt, de alapvetően nálunk több esetben kell szennyezett ruhákat mosnom, illetve a mosógépembe általában 6-8kg ruhát pakolok, így számomra nem lenne ideális választás ez a termék.

1 2 3 4 5
Dária
582 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Szeretem ennek a márkának a termékeit. Eddig a mosóparfümöket használtam és nagyon örültem, hogy ezt is kipróbálhatom. A mindennapos hordású ruhákat teljesen jól kimossa, de az extrém foltokkal más mososzert kell használni.

1 2 3 4 5
Henrietta
518 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Még nem hallottam róla előtte, de kíváncsian próbáltam ki. Szerintem szuper dolog, csak bedobod a gépbe és indulhat a mosás. Száradás után is lehet érezni, hogy nem sima mosószerrel lettek mosva a ruhák, valahogy másabb illata van tőle mindennek, de jó értelemben.

1 2 3 4 5
Alexandra
160 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Érdekes ez a mosólabda, szeretem a környezetbarát termékeket. Önmagában elég kevés lenne a hatékony mosàshoz, bár a ruhák illata kellemesebb volt tőle. Makacs foltok ellen nem használnám.

1 2 3 4 5
Bernadett
143 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Még nem használtam mosodiót eddig, de ezután sem vágyom rá. Nekem a hagyományos mosószer sokkal jobban bejön. A mosódió a foltkokkal nem igazán bírkózik meg. Elsősorban a kevésbé szennyezett ruhákat érdemesebb mosni vele, arra el is használtam.


Pixi-kedvencek
APIVITA Ajakápoló stift, színezett gránátalmával -
Vichy 3 in 1 Habzó arclemosó -
Fa Invisible Sensitive Deospray -
Himalaya Herbal Healthcare Koflet-H – torokcukorka -
DOCTOR BABOR Hydro Cellular Hyaluron Cream arcápoló krém -
adidas Active Skin&Mind Pre-Sleep Calm unisex tusfürdő -
Moschino Pink Fresh Couture női parfüm -
Cetaphil® arclemosó kombinált és zsíros bőrre -
Natura Siberica Tusfürdő élénkítő hatással -
NAOBAY Arctisztító tej -