Egyedi neszesszer, PIXI-élmény!

Ha egyszerűen csak szereted a meglepetéseket, és a drogériából ismert kozmetikumokat egyaránt, akkor a PIXIBAG igazán neked való: teljes kiszerelésű szépségápolási termékek, újdonságok és egy egyedi neszesszer, ami egyszeri és megismételhetetlen. Gyűjtsd őket egytől egyig.

PIXIBAG

Ha a drogériában akkor is találsz valamit, amikor tudod, hogy a fürdőszobapolcon már alig lesz helye. Ha szeretsz mindent, ami szépségápolással kapcsolatos, kedveled az újdonságokat, de a meglepetést még inkább, akkor a te meglepetés-csomagod a PIXIBAG. Minden új kiadás egy új tervezésű neszesszerrel jelentkezik, benne olyan márkák teljes kiszerelésű termékeivel, amelyeket a drogéráik polcairól már jól ismerhetsz. Figyelem: limitált kiadás!

Mit találhatsz a csomagban?

4-6 db teljes kiszerelésű terméket, illetve további mintákat. A PIXIBAG-ben a drogériából már jól ismert és közkedvelt márkák kozmetikumait mutatjuk be, gyakran olyan újdonságokkal, melyek nálunk mutatkoznak be elsőként a piacon. Mindig hasznos termékeket válogatunk, a sminktől a hajápoláson, testápoláson át a divatkiegészítőkig sokféle meglepetéssel készülünk.

Általános infó

Miért jó a PIXIBAG meglepetéscsomag? Mert egy egyedi, helyes neszesszerrel lepheted meg magad, hisz ennyi kényeztetés mindenkinek jár! Benne pedig mindig hasznos kozmetikum, divatos kiegészítő lapulhat: tusfürdő, testápoló, hajdísz, sál, bármi, aminek egy beauty rajongó nő örülhet. Ára 4.790,- Ft., a csomag tartalmában foglalt termékek összértéke, minden esetben magasabb ennél az árnál.

Hogyan rendelhetsz?

Rendelni mindig egy előre meghirdetett időpontban tudsz. Itt, az oldalon láthatod, hogy ebben az évben mely hónapokban tudsz lecsapni egy új PIXIBAG-re, a pontos dátumról hírlevélben és közösségi oldalainkon értesülhetsz. Hírlevélért regisztrálj itt és kövess bennünket Facebook, illetve Instagram oldalunkon is. Szállítás a megrendeléstől számított 1 hét múlva történik, a szállíátsi díj pedig INGYENES!

A következő várható rendelési időszak: 2019. november

A megrendelés
kötött

Bővebben

Bővebben