.

Clinique Take The Day Off™ Cleansing Balm sminklemosó balzsam

Egyedülálló textúrájú arc- és szemfestéklemosó, mely felvitelkor balzsamból olajjá alakul és gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el még a legmakacsabb sminket is. Gyengéden tünteti el a szennyeződéseket így a bőr tovább képes megőrzni fiatalságát. Nem hagy olajos érzést maga után. Nem szárít, minden bőrtípusra ajánlott. Olvaszd fel kezed melegével, majd körkörös mozdulatokkal masszírozd át vele az arcod, majd öblítsd le.

A termék eddigi értékelései

Pontszám:
5 PIXIBOX rajongó biztosan megvenné

Értékelések

Krisztina
Megvenné? Biztosan megvenné

Egy korábbi pixi kiadásban találkoztam ezzel a termékkel először. Azóta is ezt használom. Nagyon kiadós, könnyen, gyorsan leszedi a sminket. Az egyetlen negatívuma számomra az maga a kiszerelés, a shea vajas és hasonló, szobahőmérsékleten szilárd állagú termékeket annyira nem szeretem, ahogy melegíted az ujjaddal, bemegy a körmöd alá.. Ettől eltekintve nagy kedvenc.

Zsuzsi
Megvenné? Biztosan megvenné

Biztos újra vásárolnám a terméket. Nagyon jól leszedi a sminket, kíméletesebb szerintem, mint a sima sminklemosó. Zsíros a bőröm és attól féltem, hogy ha használom utána még zsírosabb lesz tőle, de nem így történt.

Gabriella "postán maradó"
Megvenné? Biztosan megvenné

Egy fantasztikus termék a Clinique-től! A kiszerelés nem túl praktikus főleg nekem akinek hosszabb a körme.. sajnos sokszor kell kapargatnom a körmöm alól. Jól teljesít, gyorsan és könnyen leszedi a sminket. Nem hagy zsíros érzetet maga után ami nekem plussz pont!

Dorottya
Megvenné? Biztosan megvenné

Kissé nehezen lehet kiszedni a kiszerelésből, de ez az egy negatívum. Amikor kicsik felolvad nagyon tetszik az állaga, szépen eltávolítja a sminket, eddigi kedvenc termékem. Biztos fogok még belőle venni

Krisztina
Megvenné? Biztosan megvenné

Már korábban is használtam ezt a terméket, és elégedett vagyok vele. Nagyon kíméletesen távolítja el a sminket, jól feloldja a szempillaspirált is, nincs szükség dörzsölésre. Az én szemem egyáltalán nem is irritálta. Jó lenne hozzá például egy kis spatula, hogy könyebb legyen a tégelyből adagolni, ezt az egy hátrányt tapasztaltam.