.

NIVEA SUN Protect & Bronze barnulást támogató naptej FF30

Könnyű barnulás, erős védelem a leégés ellen. A NIVEA SUN Protect & Bronze naptej természetes pro-melanin tartalmának köszönhetően önbarnító nélkül támogatja a bőr saját melanin termelését, így biztosít csodálatos barnaságot! Könnyed formulája gyorsan beszívódik a bőrbe és azonnali védelmet biztosít a káros UVA/UVB sugarak ellen, valamint vízálló. A bőrbarát FF30-as faktorszámú naptej rendszeres használat mellett éri el a legoptimálisabb hatást. A NIVEA SUN termékeket keresd a drogériákban.

A termék eddigi értékelései

Pontszám:
4 PIXIBOX rajongó biztosan megvenné

Értékelések

Mónika ,,07. 21-én szállíts"
Megvenné? Biztosan megvenné

Kellemes az illata, megbízható termèk, híven a márkanèvhez. A kiszerelès pont tökèletes. Arcra nem tennèm, de egyèbkènt tökèletes vàlasztàs. Az àra is baráti. Nem kell màs nyàrra...

Éva
Megvenné? Biztosan megvenné

A lehető legjobbkor jött, mivel épp utána indultunk nyaralni. Mivel érzékeny a bőröm és hamar le is tud égni, így a minimum a 30-as faktor. Könnyű volt elkenni, nem hagyott maga után ragacsos érzést, gyorsan beszívódott. Szépen tudtam vele barnulni, de egyébként is nivea napozó termékeket szoktam használni, így ez már egy borítékolható dolog volt.

Marietta
Megvenné? Biztosan megvenné

A Nivea mindig egyenletesen kiemelkedő minőséget biztosít. Ezt tapasztalom minden terméküknél, ahogy ennél is. Az illata ilsmerős, az állaga szuper jó, hamar felszívódik. Azt nem tudom mennyire hagy foltot ruhán, mert ezt nem sikerült letesztelnem :) De minden nyaraláskor kiváló választás.

Dária Postán maradó 137 posta
Megvenné? Biztosan megvenné

A dobozban talán ennek a terméknek örültem a legjobban, mert nagy Nívea rajongó vagyok. Imádom az illatát és a hatékonyságát. Csak Nívea napozószereket szoktam használni. Gyorsan beszívódik, hatékonyan véd, és nem ragad.