.

MY CLARINS RE-MOVE micellás arctisztító tej

Üdítő akár a víz, és nyugtató akár a tej... álomszerűen gyengéd és könnyű textúra. Micellával és szuper hidratáló fügekivonattal gazdagított formulája hatékonyan tisztítja akár a legérzékenyebb arcbőrt, szemkörnyéket és ajkakat. A sminkeltávolítás sosem volt még ilyen könnyű.

A termék eddigi értékelései

Pontszám:
0 PIXIBOX rajongó biztosan megvenné

Értékelések

Mónika
Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Kímélő, gazdaságos. Összességében jól leviszi a sminket, hidratál. Egyetlen negatívum, hogy kell a szemsmink eltávolításához plusz olajos sminkeltávolító. Kellemes az illata, nem csípi a szemem. A csomagolása praktikus.

Anikó
Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Nem csípi a szemet. Kevés is elég belőle. A sminket nem távolítja el maradéktalanul. Jól hidratál, nem okoz semmilyen bőrproblémát. Ár/érték arányban sok jobb termék van nála. Nem venném meg újra.

Bianka
Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Kicsit szkeptikus volt a termékkel, összességében szépen eltávolította a sminket (vízálló), nem kell kismilliószor dörzsölnöm. Micellás vízzel utána még egyszer áttöröltem az arcomat, de a munka 95%-át ez a termék végezte. Elég egy minimális mennyiség a vattakorongra, nem csíp és finom az illata. Csak azért nem venném újra, mert az arctisztító kendőket jobban preferálom.

Krisztina
Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Jó termék, tisztít - nekem a tusvonalat nem szedte le, nem csíp. Nem lett a kedvencem, sőt nagyon sajnálom, hogy ez volt teljes kiszerelésű a csomagban. Sokféle kencét és arctisztítót használok, egyedül csak az arctisztító tej, amit nem szeretek használni, számomra ez köztes termék (se nem arctisztító, se nem krém), jó lett volna helyette sminktermék a csomagba...

Katica
Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Alapvetően nem szeretem az arctisztító tejeket, de ez pozitív csalódás volt. Szépen eltávolítja a sminket. Kellemes illata van, nem csíp, nem irritál. Szinte csak jót tudok mondani róla. Csak azért nem vásárolom újra, mert a micellás víz jobb számomra.

Katalin
Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Nagyon könnyed, első használat után szerelem.Meglepően tényleg tisztítja az arcbőrt. Én azt tapasztaltam sokkal puhább már utána a bőröm. Már a barátnőm is próbálta ugyanezen a véleményen van.

Dária Postán maradó 137 posta
Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Fantasztikus! Nagyon szeretem. A csomagolása és az illata is nagyon szuper az állaga is teljesen megfelelő. Jól tisztít és nem irritálja a szemem. Régóta kerestem egy ilyen szuper kis terméket.

Beáta
Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Nem szeretem a tejes, krémes állagú arctísztítókat, ezért kicsit el is szomorodtam mikor megláttam, de azért adtam neki egy esélyt és milyen jól tettem. Mióta kibontottam és elkezdtem használni, teljesen beépült a mindennapjaimba, reggel és este letisztítom az arcomat, nyakamat.Használata könnyű, nem kell sokat nyomni belőle, szépen el lehet dolgozni menden fele, hamar beszívódik, nem ragacsos, nem csíp, kellemes illyata van, nem az a mamás krémes illat, már önmagában használva is puhítja, ápolja a bőrt, a tisztító korongon látni az eltávolított szennyeződést. Sminket eltávolítani nem fogok vele, valahogy nem bajlódnék a krémmel, arra van a jól bevállt vizes Biodermám, de reggeli napindításnak és esti pihentetésnek újra vásárolom.

Éva
Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Megint egy túlárazott márka... Sosem próbáltam a Clarinst, most beruháztam, de kissé csalódnom kellett. Jól tisztít, kellemes az illata, de ennyi pénzért 5 másik darabot veszek a drogériában hasonló minőségben.

Anett
Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Nekem ez inkább egy könnyed arckrémnek tűnik, persze, valamennyi sminket leszed, de a spirált például elég nehezen. Ettől függetlenül kellemes használni és az illata is szuper, nagyon puha lesz utána a bőröm és nem is ragacsos!