Mail
Exkluzív ajánlatok, értesítések hírlevélben.
Szállítás
Ingyenes házhoz szállítás, 48 órán belül.*
Legalább 5 termék 1 csomagban.

Dove Powered by Plants Amazónia Glamour tusfürdők, dezodorok -

1 2 3 4 5 3
39 vélemény

Kérjük, azt a terméket értékeld, amelyet a csomagodban találtál, ezt jelöld is a szöveges véleményedben. A Dove Powered by Plants család EcoCERT Greenlife által tanúsított COSMOS natural és PETA Cruelty Free tanúsított termékek. Vegánok számára is alkalmasak. Dove Powered by Plants tanúsított természetes dezodor Eukaliptusz, Geránium, vagy Gyömbér illattal 75ml - 24 órás védelem a kellemetlen szagok ellen, segít puhává és simává tenni a hónalj bőrét. 99%-ban természetes összetevőkkel, 100%-ban természetes illatanyaggal. A környezet védelméért az aeroszol hajtógáza nitrogén. 75 ml-es flakon, mely ugyanannyi ideg tart, mint a 150 ml-es Dove aeroszolok. Dove Powered by Plants tanúsított bio golyós dezodor Geránium illattal 50ml - 24 órás védelem a kellemetlen szagok ellen, segít puhává és simává tenni a hónalj bőrét. 99%-ban természetes összetevőkkel, 100%-ban természetes illatanyaggal. Dove Powered by Plants tusfürdő Eukaliptusz, Geránium, vagy Gyömbér illattal 250ml - A Dove első tanúsított természetes tusfürdője gyengéd tisztító összetevőkkel, az ellenállhatatlanul puha és ragyogó bőrért. Növényi eredetű hidratáló összetevőkkel, melyek segítenek megújítani a bőr nedvességtartalmát. Krémes hidratáló habbal, kellemes, 100% természetes eredetű illatanyaggal és 98%-ban természetes összetevőkkel. 100% újrahasznosított műanyagból készült flakon *a kupak kivételével.
36 PIXIBOX rajongó biztosan megvenné
Részletek
Összetevők
Hogy használd?
Részletek...
Összetevők...
Hogyan használd

Vásárlói vélemények

39 vélemény
Összesen: 3 / 5 1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
Pusztai
842 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Eukaliptuszos olajtusfürdőt kaptam, egyszerűen imádom! Ezt tuti újra fogom venni, ha elfogy. Az illata olyan mintha egy téli fenyvesben sétálnék, és elvarázsol, imádok vele fürdeni. A bőrömet nem szárítja, nem húzódik, nem viszket utána, ez nagyon szuper, Plusz hidratáltságot nem vettem észre, de már az is tökéletes, ha nem szárítja ki a bőröm. =D

1 2 3 4 5
Viktória
842 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

A felsorolt változatok közül nekem a Gyömbér illatú 75 ml-es aeroszol dezodor jutott. A szórófeje a más típusú hajtógáz miatt kicsit erőtlenül köpködi a dezodort. Hatásában nem rossz, a gyömbér illatot is lehet érezni. De, amikor használom olyan érzésem van, hogy pillanatokon belül kifogy, egyenlőre kíváncsian várom, hogy valóban annyi ideig kitart, mint egy 150ml-es dezodor.

1 2 3 4 5
Kft.
842 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Az eukaliptuszos tusfürdőt kaptam. Az illata tényleg gyógynövényesnek hat, kicsit furcsa. Ezenkívül ilyen állaggal sem találkoztam. Nehéz megfogalmazni milyen, annak ellenére, hogy habzik, kicsit matt lesz a bőröm. Lehet, hogy csak meg kell szoknom, minden esetre az újravásárláson nem gondolkodom.

1 2 3 4 5
Enikő Bababolt
841 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Az eukaliptuszos tusfürdőt kaptam az én piximben. Nagyon szkeptikus voltam, a tusfürdők nagyobbik része mindig kiszárította az amúgy is vízhiányos bőrömet. Az utóbbi években csak babáknak készült fürdetőket használtam. A gyógynövényes illata és az "oil" felirat rávett, hogy kipróbáljam. Nagyon kellemes csalódás volt. egyáltalán nem szárította a bőrömet és nagyon kis mennyiség elég belőle.

1 2 3 4 5
Anita BLUE FISH HORGÁSZBOLT
841 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Fantasztikus illat és textúra! Számomra egészen szokatlan egy tusfürdőtől, olyan érzés mintha egy kellemes masszázson lennél. Nekem nagyon tetszik! Biztosan kipróbálom a többi illatot is.

1 2 3 4 5
Katalin (postán maradó)
841 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Gyömbérillatú olajos tusfürdő érkezett hozzám, ami szerintem nagyon szuper. Eleve szeretem a gyömbért, ez az illat pedig így nagyon kellemes és tartós is. A textúra nem ragacsos, selymesen lágy, talán kicsit híg mindenesetre félek, hogy nagyon hamar elfogy és újat kell szereznem:) A bőröm tényleg puha lesz tőle, nem nagyon tudok rosszat mondani, még a kupak is elég praktikus az pedig külön öröm, hogy természetes összetevőkből áll.

1 2 3 4 5
Gerda
841 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Dove Powered by Plants gyömbéres tusfürdő tulajdonosaként amennyire féltem a terméktől, annyira nem kellett volna. Féltem attól, hogy egy olajos tusfürdő takaríthatatlan és gusztustalan lesz. De nem így történt. Kellemesen habzik és nem kell sok belőle. Az illata nem igazán nyűgözött le, sajnos engem egy dohos szobára emlékeztet... De szerencsére nem marad illat utána.

1 2 3 4 5
Éva (Postapont)
840 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

A gerániumos tusfürdőt kaptam, ilyen illatút még semmiben nem próbáltam, de kellemes meglepetés volt, sokáig éreztem rajtam. A bőröm puha lett, még másnap is éreztem a hatását. Télre tökéletes lesz az olajtartalmának köszönhetően.

1 2 3 4 5
Anetta
835 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Nekem a Dove Powered by Plants Geranium tusfürdő jutott. Kellőképpen habzik,az illata számomra tusolás után abszolút nem tartós, sőt közben sem. Illata sem jött be túlságosan. Van más Dove tusfürdő ami sokkal többet bizonyított. Elhasználom,de újra nem veszem

1 2 3 4 5
Georgina
833 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

A Dove termékek közül nekem a gerániumos deo érkezett, 75 ml-es kiszerelésben. Nekem nem bizonyult hatásosnak ez a termék, nem ajánlanám. Sajnáltam, hogy nem inkább tusfürdőt kaptam.

1 2 3 4 5
Krisztina
833 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Örültem, hogy a tusfürdőt kaptam, a gyömbéres változatot. Alapjában véve nincs baj vele, inkább lehet, hogy többet vártam. Hígabb az átlagos tusfürdőnél, de nagyon jól habzik és kellemes vele a tusolás. A bőröm hidratáltságának foka okozott inkább csalódást, de ez más tusfürdőknél is jellemző, ezért sem venném újra ezt a terméket, plusz az illata sem fogott meg igazán.

1 2 3 4 5
Kapus "Postán maradó"
832 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Én a Dove Powered by Plants tusfürdő Eukaliptuszt kaptam. Kicsit Borsmentás az illata nekem.Szerintem a DAVE-nak ez úgy érzem nem jó választás,nem a megszokott kellemes illat amit eddigi termékei adott. Lehet csak az én véleményem.Amúgy nem nyújt többet mint más tusfördő.

1 2 3 4 5
Brigitta Postán maradó (Csillaghegy)
822 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Örültem a tusfürdőnek mert szeretek kipróbálni több félét egyszerre. A Dove-tól a kedvencem a tusoló hab, azt nem tudta felülmúlni, de kellemes illata van ennek is, nem szárít. A többi illatot is ki fogom próbálni.

1 2 3 4 5
Dorottya
821 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Én az eukaliptuszos tusfürdőt kaptam. Nagyon finom frissítő illata van, ennek ellenére mégsem nyárias. Az állaga nagyon kellemes, nem habzik, de nem is hagy zsíros érzetet maga után, biztosan újra veszem majd.

1 2 3 4 5
Kurilla - Szurovecz
819 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Az én boxomba geránium illatú tusfürdő jutott. Az illata nekem elég szokatlan volt elsőre, de nem kellemetlen. Az olaj ellenére semmiféle pluszt nem adott a tusfürdő. Elhasználom, de nem lesz a kedvencem.

1 2 3 4 5
Gabriella
816 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Tusfürdőt kaptam, nem tetszik. Se az illata, se az állaga. Nyilván elhasználom, nem lesz kidobós, de nem vennék újra, esetleg más illatban és akkor az állagától eltekintek. Nekem ez a termék nem tetszett, pedig alapvetően Dove - ot használok, de ez most kicsit csalódás volt.

1 2 3 4 5
Regina
813 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Dove tusfürdőt kaptam méghozzá az eukaliptuszosat. Hát... az illata hagy némi kívánnivalót maga után. Nagyon nem jött be de ezt betudom a természetességének. Ellenben nagyon kellemes volt használni. Csak nem szívesen nyúlok utána... Lehet teszek egy próbát a tesóival hátha.

1 2 3 4 5
Erika
811 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Nagyon örülök, hogy a Dove márkánál is talalkozhatok natur termékekkel. Nekem az aerosolos deo volt a csomagomban. Sajnos nekem nagyon nem jött be az illata miatt. Nem hiszem, hogy újra fogom vásárolni! Feladatát elvégzi, mert egyáltalán nem izzadtam. Nem hagy foltot, mégis az illata miatt esélytelen hogy újra megvegyem

1 2 3 4 5
Dária
807 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Nagyon nagy csalódás volt a csomagban talált Dove Powered by Plants tanúsított természetes dezodor. Az illata olyan mintha egy természetgyógyászati vagy thai masszázsszalonban lettem volna Sajnos ezt az illatkombinációt én magamon nem szeretném érezni.

1 2 3 4 5
Attila
806 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Az illata, nem rossz, de a jó nem ilyen. De nem lehet valami vattacukor illatú, ha természetes kozmetikum. És ebbe bele is törődtem volna, de abba nem tudtam, hogy a fújás után úgy éreztem, hogy ragadok tőle.

1 2 3 4 5
Klaudia
802 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Én az eukaliptuszos tusfürdőt kapta. Nekem nagyon tetszik az illata,bár először meglepő volt. Tetszik, hogy természetes. Szerintem a jövőben a többi változatát is ki fogom próbálni. Főleg a dezodort. Összeségében örülök, hogy volt a Pixiben, mert kissé drága lett volna nekem.

1 2 3 4 5
Bólya
799 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Nekem a Dove Powered by Plants tusfürdő Geránium illattal termék volt a dobozomban. Összességében meg vagyok vele elégedve, nagyon puha volt használat után a bőröm, hosszan megmaradt az illata is a terméknek. Mondjuk a geránium szerintem pont egy uniszex illat, szóval akár férfiaknak is tudnám ajánlani. Mivel ez olajos tusfürdő, nekem például a hidratálást is simán kiváltotta. Tuti újraveszem.

1 2 3 4 5
Andi
788 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Nekem a tusfürdő volt a csomagom Ban ilyen illatú tusfürdő vel életemben nem találkoztam nem tetszett félig használtam el valószínű oda fogom ajándékozni anyának hiába Jó olajos ami az én bőröm nek nagyon kellene Egyszerűen ezt a fanyar illatot nem tudom elviselni nem tetszik

1 2 3 4 5
Tímea
785 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Én a gyömbéres tusfürdőt kaptam. Engem nem győzött meg egyáltalán. Számomra nagyon híg az állaga, bár elég jól habzik. Az illata sem tetszik, kimondottan nem szeretem a gyömbéres cuccokat. Biztos, hogy nem fogom újravenni, nekem nem igazán jött be ez a termék.

1 2 3 4 5
Anita
785 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Tusfürdőt kaptam Újra venném Nem tudtam hogy a Dovenak van natúr termékei Nagyon örülök hogy kipróbálhattam Fantasztikusan puhává tette a bőrömet Ajánlom mindenkinek ezt a termékcsaládot

1 2 3 4 5
Katica
779 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Dove Powered by Plants tusfürdőt kaptam Eukaliptusz illattal. Nekem nagyon bevált. Szuper az illata, frissít, de egyben nyugtat is. Nem szárítja a bőrt. Sajnos hamar elfogyott, mert nagyon szerettem használni. Újravevős! :)

1 2 3 4 5
Nóra
773 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Nagyon tetszik az illata és az állaga is, normál esetben szuper a bőrömnek. Nem habzik túlzottan, viszont kevés kell belőle egy tusoláshoz. Az illata sokáig érződik a bőrömön. Sajnos így télen előjön az ekcémám és azt irritálja, ami nem is meglepő.

1 2 3 4 5
Viktória
750 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Legnagyobb örömömre Dove Powered by Plants tusfürdő lapult a dobozban. Tetszett a doboza, nagyon tetszett az illata, kellemesen tisztított, remekül hidratált, szerette a bőröm, így szerintem újravevős.

1 2 3 4 5
Éva
745 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Nem is tudtam, hogy a Dove-nak van bio termékcsaládja, érdeklődve vártam, hogy kipróbáljam. Eukaliptuszos tusolót kaptam. Egyszer kipróbáltam, azóta a férjem használja. Nekem az illata nem annyira jött be, amúgy valóban nem szárít annyira, mint más tusolók. Az árát viszont kissé borsosnak tartom.

1 2 3 4 5
Erika
718 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Fújós dezodort kaptam, ami telitalálat! Imádom a geránium illatát, nyárra ideálisabb illat mint télire, de nagyon örültem hogy ezt kaptam! Valószínűleg újravevős, ha akciósan látom, eredeti áron kicsit sokba kerül.

1 2 3 4 5
Ferencné Postán maradó
697 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Én az eukaliptuszos tusfürdőt kaptam. Először megijedtem mert alapból nem szeretem ezt az illatot. Meglepő volt, hogy nem az az orrbavágó vad illat fogadott hanem egy kellemesebb. Az állagát nagyon szerettem, jó volt vele tusolni. Két-három naponta kellett testápolózni magad, tehát tényleg nem szárított. Más illatban kipróbálnám.

1 2 3 4 5
Anna (Postán maradó)
674 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

A gyömbér illatú dezodort kaptam. Nagyon örültem neki, hogy a Dove-nak ilyen termékei is vannak. Kezdetben furcsa volt az illata, megszoktam, a végére megszerettem. A terméket télen használtam el, amikor nincs annyira meleg, nem szükséges olyan nagy izzadásgátló hatás, és erre az időszakra teljesen tökéletes volt. A bőrömet nem irritálta, nem szárította. A kiszerelésében a kupakja nem tetszett, nagyon nehezen jön le és lehet rárakni, de ez persze apró probléma. Egy másik illatban is ki szeretném próbálni, így újraveszem.

1 2 3 4 5
Ágnes
657 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Hozzám az Eukaliptuszos tusfürdő érkezett meg. Alapvetően tetszik a powered by plants gondolat és a termék minősége, az olajos állaga is szimpatikus volt, könnyen lemosható, nem maradt olajos a bőröm (ettől picit féltem), korábban nem használtam ilyen típusú tusfürdőt. Az eukaliptusz nem az én illatom, de van benne egy kis 'mentolosság', ami felfrissíti az embert. Összeségében elégedett vagyok, más illatban megvásárolnám.

1 2 3 4 5
Erika
654 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Az eukaliptuszos tusfürdőt próbálhattam ki. Nagyon jó illata van, az állaga is jó, kellően ápolja a bőrt. Luxustermék, luxusáron. Olyan termékért, ami lefolyik a lefolyón pár perc alatt, nem szívesen adok ki sok pénzt, úgyhogy köszönöm, hogy ilyen formában kipróbálhattam :-)

1 2 3 4 5
Eufrozina
650 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

A csomagomban a Dove Powered by Plants tusfürdő volt eukaliptusz "illattal". A tusfürdő önmagában nem volt rossz, na de az illata, hát az egyszerűen borzalmas volt, szó szerint büdösnek mondanám, az eukaliptuszhoz még véletlenül sem volt semmi köze. Ez egy kicsit elvette a kedvem a többi "illat" kipróbálásától.

1 2 3 4 5
Kornélia
648 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Tusfürdő volt a csomagomban, nekem bejön a gyömbér illat, bár elsőre az flakonból szagolva van egy pici dohos érzet, de ez a sima gyömbérnél is megvan. Azóta vettem eukaliptusz illatút is, az is kellemes. Én külön szeretem, ha nem húzok magam után illatfelhőt, elég a kellemes illat a zuhanyzás alatt. Kellemesen habzik, egy kicsit talán híg, de ezt egy használat után meg lehet szokni.

1 2 3 4 5
Ildikó
569 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

A felsorolt változatok közül nekem a Gyömbér illatú 75 ml-es aeroszol dezodor jutott. A szórófeje a más típusú hajtógáz miatt kicsit erőtlenül köpködi a dezodort. Hatásában nem rossz, a gyömbér illatot is lehet érezni.

1 2 3 4 5
Ágnes, POSTÁN MARADÓ (Dunakeszi 2. posta)
563 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Az eukaliptuszos tusfürdő volt a csomagomban, amivel kapcsolatban már volt bennem egy előzetes várakozás, de sajnos nem azt kaptam sem illatban, sem állagban, amire számítottam. Tudom, hogy mostanában nagyon trendi ez az öko-bio-mindenmentes-állatvédős vonal, de amikor a termék használatának élményét befolyásolja, akkor már elgondolkodom azon, hogy nem estünk-e át a ló másik oldalára.

1 2 3 4 5
Evelin
531 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Eukaliptuszos tusfürdőt kaptam. Azt hittem az illata nem fog tetszeni de kellemesen csalódtam és szívesen használtam. Állagával, habzásával elégedett voltam. Nem sok Dove tusfürdőt próbáltam előtte de ez a termék meghozta hozzá a kedvemet.


Pixi-kedvencek
Benecos duó vegán szemhéjpúder -
L'OCCITANE Shea vajas kézkrém -
AROMAX Arcápoló Szérumok -
APIVITA AQUA BEELICIOUS Hidratáló Gél-Krém LIGHT -
Signal White Now Forever White fogkrém -
HERBIOTICUM Aloe Vera Krém Papaya / Magnólia illattal -
Authentic Beauty Concept Sampon -
Signal White Now CC Care Correction fogkrém -
APIVITA Arctisztító Black Detox arc- és szemkörnyéktisztító gél -
EQUILIBRA Aloe napozás utáni testápoló -