.

Clinique Cheek Pop™ arcpirosító Pink Pop színárnyalat

Tartós, építhető, világos fényű pirosító. Élénk, mégis természetes megjelenésű pirosító, amely tökéletesen egybeolvad a bőrrel, nem hagy púderes végeredményt maga után. Minden bőrtónushoz illeszkedő selymes formula, színhű árnyalatokkal.

A termék eddigi értékelései

Pontszám:
5 PIXIBOX rajongó biztosan megvenné

Értékelések

Krisztina
Megvenné? Biztosan megvenné

Elsőre a csodaszép virágminta fogott meg. Csodálatos színe van, nem hivalkodó, teljesen hordható a mindennapokban. Imádom az állagát, nem porol, könnyű vele dolgozni. Az is tetszik, hogy nem teljesen matt, hanem van egy kellemes kis fénye, amitől egészséges, élettel teli lesz az arcom.

Zsuzsi
Megvenné? Biztosan megvenné

Biztos megvenném. Maga a smink doboz kialakítása is nagyon szép, csodálatos.A pirosító virágos formája szuper,színe káprázatos, nem teljesen matt van benne egy parányi csillogás, pont amennyi kell.

Gabriella "postán maradó"
Megvenné? Biztosan megvenné

Gyönyörű szép pirosító. Nem igazán használok pirosítókat így ő most egy igazán különleges darab, hogy bekerült a neszimbe. A virágos minta valami csoda benne. Mattnak látszódik ha felkeni az ember egy kicsit fényes hatása lesz. Jól építhető es nem túl tolakodó amitől pedig féltem egy kicsit.

Dorottya
Megvenné? Biztosan megvenné

A színe nagyon szép, ahogy a csomagolás is. Könnyű a felvitele, tartós és könnyen eldolgozható. Az ára miatt nem biztos, hogy újravenném, de ettől függetlenül nagyon szeretem.

Krisztina
Megvenné? Biztosan megvenné

Most próbáltam először pirosítót a márkától. Nagyon szép üde színt ad az arcnak, teszik, hogy van egy kis szolid fénye a bőrön. Élénk a színe, de jól lehet vele dolgozni, és természetes lesz a végeredmény. Nagyon tetszik a formula, és gyönyörű ez a virág forma, kicsit sajnáltam is belenyúlni.. :) Az árát soknak tartom, de ennek ellenére tervezek egy barackos árnyalatot is beszerezni belőle, mert eddig bevált, tartós még a zsíros bőrömön is, és biztosan sokáig használni tudom, szóval hosszú távú befektetés.