.

APIVITA Cleansing Foam Arctisztító Habzó Gél Olivával és Levendulával

Az orvosi szappanfűnek és lágy tisztító összetevőinek köszönhetően a bőr kiszárítása és irritálása nélkül távolítja el a szennyeződéseket és a sminket, miközben nyugtat, hidratál. Propolisz kivonat tartalma segít fenntartani az egészséges bőrflórát. Formulájában organikus zöld tea infuzum helyettesíti a vizet. 92%-ban természetes összetevőjű, minden bőrtípusra használható.

A termék eddigi értékelései

Pontszám:
16 PIXIBOX rajongó biztosan megvenné

Értékelések

Beáta
Megvenné? Biztosan megvenné

Jó termék, de nekem fura. Nem habzik olyan jól, viszont a tisztító hatása megfelelő. Az illata is finom, egyáltalán nem zavaró. Gyengéden tisztít és nem irritáló. A zöld tea víz helyett dolog nagyon tetszik, úgyhogy elképzelhető, hogy újra vásárolok belőle.

Anikó
Megvenné? Biztosan megvenné

Kicsit fura, hogy alig habzik, de mégsincs az a csikorgós érzés a használatakor. Nem az a "kevés is elég belőle" lemosó. Jól tisztít, az illata is kellemes. Engem nem győzött meg, ebben a kategóriában vannak jobbak is.

Éva
Megvenné? Biztosan megvenné

Először nem örültem, hogy habzó arclemosó is van a dobozban, mert az ilyen típusú termékeket nem nagyon szeretem, inkább a tej állagúakat. De meglepetésemre ez a lemosó nem habzik nagyon, így kellemesen csalódtam. Jól tisztít, finom az illata.

Erika
Megvenné? Biztosan megvenné

Nagyon krémes, puha habja van, nekem tetszik az állaga, az illata is nagyon jó. Remekül tisztít, nem szárítja különösebben a bőrömet, a csomagolása nagyon tetszik, az árát azonban soknak találom.

Lili
Megvenné? Biztosan megvenné

Nem habzik túlságosan, de miután ezzel megbarátkoztam, szeretem használni. Inkább krémes, mint habos. Kellemes, megnyugtató illata van, használat után puha lesz az arcom és tisztának érzem. Jobban szeretem a habzó arclemosókat, így nem valószínű, hogy megvásárolnám.

Marietta
Megvenné? Biztosan megvenné

Olvastam itt többeknél, hogy furcsa, hogy nem habzik annyira. Én pont ezt szeretem benne, hogy nem az a lényeg, mennyire habzik egy termék, hanem hogy mennyire hatékony. Az illata szuper, veszek még belőle :)

Dária Postán maradó 137 posta
Megvenné? Biztosan megvenné

Jól tisztít, az illata kellemes, mindent hoz amit a termék leírásában ígértek. Nem szárítja a bőröm, nem habzik túlzottan, kellemes a használata.Használat után kellemes puha tapintású lett a bőröm, ezt nagyon szerettem benne.

Zsuzsa Anna
Megvenné? Biztosan megvenné

Nagyon szeretem!!!!Kissé kerekedett a szemem az árán, de nagyon-nagyon kevés kell belőle, tényleg csak egy borsónyi. Szépen tisztít, a kombinált bőrömön teljesen jól teljesít. Finom, gyógynövényes kert illata van. A levenduláért plusz pont neki.

Vivien
Megvenné? Biztosan megvenné

Az illata elvarázsolt a használatakor, ahogy az állaga is, amelynél éreztem, hogy ez nem egy hétköznapi arctisztító! Nem habzik, testesebb arctisztítóról van szó, amelyet kicsit nehezebb eltávolítani mint a többi ehhez hasonló terméket, de jól tisztít, az eredmény tetszik és az arcom is szereti!

Katica
Megvenné? Biztosan megvenné

Nekem nagyon tetszik. Ezt biztos, hogy teljes kiszerelésben is be fogom szerezni. Nagyon jó az illata, állaga, szépen tisztít. Ami nagyon, nagyon jó, hogy nem szárítja a bőrt. Egy kicsit lehetne levendulásabb illata.

Bianka
Megvenné? Biztosan megvenné

Ennek a terméknek is csodás az illata. Elsőre fura volt, hogy nem habzik annyira. Szépen megtisztítja a bőrt és nem is kell belőle sokat felhasználni. Annyira nem győzött meg, hogy a már jól beváltat lecseréljem erre.

Bernadett
Megvenné? Biztosan megvenné

Bár kellemes állagú és szépen tisztít, nekem egy erőszakos, intenzív illattal rendelkező termék ez. Én azt szeretem, ha egy terméket a használat után nem érzek sokáig magamon, hatása legyen, de azon kívül semmi. Na ezt egész nap lehet érezni, és egy idő után zavaróan savanykás a szaga.

Krisztina
Megvenné? Biztosan megvenné

Az illata nagyon jó, még nem volt ennyire kellemes illatú arclemosóm. Nem kell belőle sok, jól tisztít és ami nagyon jó, hogy nem húzódik utána a bőröm, nem szárítja ki a bőrömet, nagyon jó érzés használni.

Eufrozina
Megvenné? Biztosan megvenné

Egészen jól és gyengéden tisztít, de nekem annyira nem jött be. Lehet, hogy az illat miatt - én nagyon nem szeretem a levendulát, semmilyen formában. Nem habzik annyira, viszont ez engem nem zavart használat közben.

Éva
Megvenné? Biztosan megvenné

Az egyik nagy kedvencem lett a dobozból. Az illata nagyon kellemes, jól habzik, nem szárad ki a bőröm utána és leviszi a sminket is (vízálló termékeket nem használok). Nagyon keveset kell belőle használni, és mégis jól teljesít. Az összes termék és magának a márkának a filozófiája is nagyon szimpatikus.

Anett
Megvenné? Biztosan megvenné

Nagyon kellemes tisztító, nem is habot képez hanem inkább krémet, nekem nem volt fura, régebben használtam már ehhez hasonlót, nekem ez is teljesen jól működött a kis tisztító korongommal. Az illata ennek is mennyei, használata után a bőröm friss és puha lett.