.

APIVITA Ajakápoló stift, színezett gránátalmával

Természetes piros-rózsaszín színt kölcsönöz az ajkaknak. Gránátalmaolaj, méhviasz, olívaolaj, geránium illóolaj összetevőkkel és vitaminokkal, 98%-ban természetes összetevőjű.

A termék eddigi értékelései

Pontszám:
20 PIXIBOX rajongó biztosan megvenné

Értékelések

Petra
Megvenné? Biztosan megvenné

Nem igazán használok rúzsokat sem, ajakápolóból pedig az enyhén szinezetett. Ez viszont kicsit erős nekem hétköznapra, viszont pont most voltunk esküvőn és oda tökéletes volt. Nincs ragacsos érzés utána és nekem némelyik ajakbalzsamtól furcsa íz marad a számba (akaratlanul is nyalogatom a szám :) ), ettől viszont semmi.

Beáta
Megvenné? Biztosan megvenné

Enyhén színez, nekem inkább az ajkaim színét erősíti fel, számomra elegendő, amit színügyileg nyújt. Hidratál, reggel felviszem és ha már nincs is ott a “szín”, a hidratáló hatása megvan. Magammal vinni nem szoktam, mert a csomagolás maradt a “régi” (korábban már használtam a márkától ajakápolót), nem egy táskabarát darab. Hogy vásárolok-e még, azt nem tudom. Jobban szeretem a színtelen ajakápolókat. Az illata szerintem jó.

Anikó
Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Nem szeretem a színezett ajakápolókat, és csak olyat használok amiben van fényvédő. A színe túl erős. A hatása nem rossz, bár nem tudom télen, hogy teljesítene, most nagyobb feladata nem volt. A doboza borzalmasan gyenge.

Éva
Megvenné? Biztosan megvenné

Az utóbbi időkben a dobozokban mindig van ajakápoló, nem győztem elajándékozni őket :) De ezt megtartottam, mert kíváncsi voltam a színező hatására. Bár kibontva sötétnek tűnt, felvíve alig látszott. Jól hidratál, de az ára miatt nem venném meg.

Vivien
Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

A termék íze, állaga kellemes, de engem zavar, hogy mindenen nyomot hagy illetve a műanyag csomagolása - nem találok rá jobb szót - igazán gagyi. Ennél jobb ajakápolók is voltak már korábbi dobozokban, így maradok inkább azoknál.

Mónika Postán maradó, Dunakeszi 2. Posta
Megvenné? Biztosan megvenné

Tetszik a csomagolás, szép a szín. A hidratáló hatás nekem hamar elmúlik (még nem találtam meg a megfelelő ajakápolót). Az illatát és az ízét kicsit furcsának találom. Egyébként nem rossz, de nem találom kiemelkedően jónak sem. Az összetevői viszont igazán szépek.

Erika
Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

A színe nagyon tetszik, nekem bejön, hogy egyszerre ajakápoló és rúzs. Jobb, mint a színezett ajakápolók, mert erősebb a színe. Jó az illata, íze, de sajnos nem hidratál eléggé, kicsit kemény, kissé szárít.

Renáta
Megvenné? Biztosan megvenné

Imádom a színezett ajakhidratálókat! Tökéletesen megvagyok vele elégedve, biztosan fogok még venni belőle! Ha csak egyszer viszem fel, akkor csak kiemeli az ajkaim színét, ha többször, akkor rúzsnak is elmegy, bár többször felvitelnél már nem használnám a mindennapokban, de bizonyos alkalmakra tökéletes lesz.

Lili
Megvenné? Biztosan megvenné

A csomagolása nem tűnik túl tartósnak, így nem merném a táskámba dobni, de maga a termék egész jó. A hidratáló hatása napközben elegendő, illetve szép színt ad az ajkaimnak. Inkább kicsit erősíti a saját színét, nem kirívó, nem túl sok. Ahogy kopik nem zavaróan, foltosan tűnik el a szín. Az illata és az íze nagyon jó!

Krisztina
Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Gránátalmás illatra számítottam, illetve jobb hidratálásra. Az enyhe színezettség nem zavar, sőt, ha erősebb lenne a szín, az nem tetszene. Összességében kevésbé jó számomra, már találtam jobb alternatívát ezen a vonalon.

Marietta
Megvenné? Biztosan megvenné

A színezett ajakápolók nem a kedvenceim sajnos, de kipróbálni nem volt rossz. A színe amúgy szép, és az ajakápolás is tényleges, csak valahogy nem igazán praktikus, gyorsan táskából előkapni hogy tükör nélkül használjam.,

Dária Postán maradó 137 posta
Megvenné? Biztosan megvenné

Nem szeretem a színezett ajakápolókat, de ez a termék csak a saját színét erősítette a számnak. Nem hivalkodó, jól hidratál és nem ragad ami nekem nagyon fontos. Az illata is nagyon finom.

Bianka
Megvenné? Biztosan megvenné

Nálam 90%-ban hidratál, szép a színe. Fura volt, a "vágott" rúzsforma. Nem hiszem, hogy újra megvásárolnám, mert a nem színezett ajakápolókat részesítem előnyben, ami fényvédőt is tartalmaz.

Zsuzsa Anna
Megvenné? Biztosan megvenné

Felkenéskor jól hidratálja az ajkakat, ami viszont elmúlik amint érintkezik a száj bármivel lehet az csak egy pohár akár. Biztosan azért van mert erősen vizes hatású az ajakápoló a szájon. Rúzs alá szerintem nem jó, elfolyik felette a rúzs, bár ez szerintem szinte minden ajakápolóval így van úgyhogy nem vonok le érte. Illata nagyon enyhe, kellemes . Összességében nem rossz, de létezik jobb is.

Friderika
Megvenné? Biztosan megvenné

Nagyon tetszik. Szép a színe és amikor felkenem nincs az a zsíros ragacsos érzés. Nincs az a furcsa torokkaparó hatása, mint amit némelyik ajakápolónál tapasztaltam. Nekem nagyon tetszik. Az illata is nagyon kellemes.

Vivien
Megvenné? Biztosan megvenné

Hozzám is a gránátalmás ajakbalzsam érkezett. Először a színe megijesztett, mert nem nagyon kedvelem a színezett ajakápolókat, de pozitívan csalódtam, ugyanis ennek nem annyira intenzív a színe, megbarátokoztunk egymással. Használat után szép puhák lesznek az ajkaim, így szívesen használom minden nap többször is! :)

Ágnes
Megvenné? Biztosan megvenné

Az hogy színezett az semmi extra. A hatása elfogadható, nem rossz, de azt hiszem maradok annál amit jelenleg használok. Teljesen átlagos termék, amellett drága. A csomagolása sem igazán van eltalálva.

Katica
Megvenné? Biztosan megvenné

Nem vagyok egy ajakápoló mániás, erre viszont nagyon kíváncsi voltam. Nagyon tetszik az illata, szépen ápol és enyhe színt ad. Viszont van nála jobb ajakápoló, ezért nem újravevős.

Bernadett
Megvenné? Biztosan megvenné

Nem szeretem a rúzsokat, szájfényeket, tulajdonképpen semmit, ami zsíros hatást alakít ki az ajkaimon. Annyira nem rossz ez a termék, kellemes színt ad az ajkaknak, de mivel szokatlan így hamar le is nyalogatom. zsíros érzet marad utána.

Krisztina
Megvenné? Biztosan megvenné

Ajakápoló függő vagyok, nagyon szeretem őket, habár inkább az őszi/téli időszakokban használom. Viszont nem szeretem a színezett ajakápolókat, ritkán használom őket, de ettől függetlenül jó kis ajakápoló lenne, ha nem színezett lenne.

Zsanett
Megvenné? Biztosan megvenné

Nem adott semmi pluszt, nem hidratálja jobban az ajkam mint más ajakápolók. Az hogy színezett számomra további negatívum. Nem szívódik be, és nyomot hagy mindenen mint a rúzsok. A csomagolása sem tetszik, nem egy komoly ajakápoló benyomását kelti.

Eufrozina
Megvenné? Biztosan megvenné

Ez egy nagyon kellemes meglepetés volt, kicsit úgy voltam vele, hogy megint egy ajakápoló, de nagyon kellemesen csalódtam. Nagyon jó az állaga és szuperül hidratál. Egy kicsit színezett, de engem ez egyáltalán nem zavar, pont jó a színe is. Biztosan fogok venni belőle.

Éva
Megvenné? Biztosan megvenné

Ad egy kis színt az ajkaknak, nyáron nem szokott kicserepesedni a szám, ha marad télre, ki fogom próbálni, azon segít-e. Arra tökéletes, ha nem akarok rúzst használni, mégis legyen egy kis plusz, hétköznapra kiváló ilyen tekintetben. A kupakja könnyen lejön, így táskába téve vigyázni kell. Az összes termék és magának a márkának a filozófiája is nagyon szimpatikus.

Anett
Megvenné? Biztosan megvenné

Szuper színe van, én örülök ha egy ajakbalzsam ad némi színt az ajkaimnak. Az állaga elég kemény viszont, ha van száraz rész az ajkamon akkor az rendesen felkarcolja, és kikarmol belőle egy nagyobb részt. Viszont jól hidratál, azt sajnálom hogy spf nincs benne.