Mail
Exkluzív ajánlatok, értesítések hírlevélben.
Szállítás
Ingyenes házhoz szállítás, 48 órán belül.*
Legalább 5 termék 1 csomagban.

INFORMÁCIÓ A PIXIPONT/TERMÉKÉRTÉKELÉSI RENDSZERHEZ

Így értékelheted a termékeket, így gyűjthetsz PIXIPONTOT:

PIXIPONTOT gyűjteni bármely PIXI meglepetés dobozban talált talált termék értékelésével lehet. Bármely PIXI meglepetés doboz kézhezvételét követően a termékek használata után mondd el véleményed a termékekről itt a weboldalon pixibox.hu/dobozok felületen a terméklapokon.

Bármely az általad megvásárolt PIXI csomagban talált terméket értékelheted, akár az összeset, akár csak az általad kiválasztottat, de csak azt a csomagot, illetve az abban szereplő termékeket tudod értékelni, amelyet megrendeltél.

Az értékelés menete: válaszd ki a „szív” jelzésre kattintva, mennyire tetszett a termék, majd jelöld be, megvennéd-e ismét, és írj szöveges értékelést is. Ha kész, küldheted is nekünk. Minden termékértékelés 1 plusz pontot jelent Neked.

Értékelésed a beküldéstől számított 24 órán belül keresztneveddel együtt megjelenik a termék oldalán (aktiválódik), hogy ezzel is segítsük a PIXI-közösségünket, ha épp ezt a terméket szeretnék megismerni. Az értékelésért járó PIXIPONT is aktiválást követően kerül jóváírásra.

Sok-sok PIXIPONTOD van és kiválasztottad már mit szeretnél? Így válthatod őket értékes kozmetikumokra:

Pontjaid alakulását, eddigi értékeléseidet az ÉN PIXIPONTOM menüben követheted. A pontok termékbeváltást követően azonnal aktualizálódnak.

Ha a PIXIPONT menüben szétnéztél és kiszemelted a számodra kedves kozmetikumot, ráadásul megfelelő mennyiségű PIXIPONT-tal rendelkezel nincs más teendőd, mint kosárba tenni és megrendelésed elküldeni nekünk.

Mi feldolgozzuk beküldött megrendelésed, intézzük a csomagolást, és küldjük Neked regisztrált szállítási címedre. A házhoz szállítást az MPL munkatársai végzik, a szállítási és logisztikai díjat szükséges megfizetned utánvétes díjként, ami br. 1.990 Ft. 

Kérjük a PIXIPONT rendszer használatát és a termékbeváltást megelőzően olvasd el a PIXIPONT ÁSZF-et, vagy írj nekünk az info@pixibox.hu címre, örömmel segítünk.