.

TRESemmé Keratin Smooth hajbalzsam

A sima haj nem feltétlen jelent egyenes hajat. Szeretnéd, ha hajad egyszerre lenne selymesen ragyogó, miközben hatékony védelemben részesül a kócolódás ellen? Próbáld ki a marula olajat és keratint tartalmazó Keratin Smooth sampont és hajbalzsamot, hogy gyengéden tisztítsa és táplálja hajad. Keresd a drogériákban.

A termék eddigi értékelései

Pontszám:
3 PIXIBOX rajongó biztosan megvenné

Értékelések

Éva
Megvenné? Biztosan megvenné

Az illata nagyon tetszik, és sokáig érezhető. Könnyű kifésülni az egyébként hamar gubancolódó, vékonyszálú hajam. Nem vagyok biztos benne, hogy ugyan ezt venném meg a Tresemmé-től, szívesen kipróbálnám a Collagen+fullness családot, illetve a Botanique-ot, esetleg a Keratin smooth colour-t. Kiadós, nagy kiszerelés a teljes méret, és árban is jó.

Marietta
Megvenné? Biztosan megvenné

Az illata és állaga kellemes, a hajon sokáig érezhető és a tapintása a hajamnak a használata után, nagyon jó volt. Nincs szükségem extrán balzsamra, de a samponnal együtt jó választás.

Dária Postán maradó 137 posta
Megvenné? Biztosan megvenné

Nyáron számomra ez tökéletes. Az edzőteremben a mindennapi edzés utáni hajmosás mellett is hatékonyan táplálja a hajam, könnyen kifésülhető és nagyon jó az illata. A kiszerelését is szeretem.