.

Rimmel Scandeleyes Volume on Demand vízálló szempillaspirál

Extrém dús és tartós pillákra vágysz? Próbáld ki a Rimmel Scandeleyes Volume on Demand vízálló szempillaspirált! A formula egész nap rugalmasan tartja a pillákat, így kedved szerint annyi réteget tehetsz fel belőle, amennyit csak szeretnél! Az exkluzív kefe innovatív száltechnológiával megragad, betölt és elválaszt minden szempillát. A kefe egyedi kúpos kialakításával könnyedén eléred a belső szemzugban található rövidebb pillákat is. Megtalálod a drogériákban.

A termék eddigi értékelései

Pontszám:
6 PIXIBOX rajongó biztosan megvenné

Értékelések

Mónika ,,07. 21-én szállíts"
Megvenné? Biztosan megvenné

A vízállósàga rendben van, ez persze visszaüt lemosàskor, nagyon nehèz leszedni. Persze, ha vízàllò sminket hasznàl az ember, akkor ezzel szàmol. Szóval ez mèg OK. Viszont nem sok mindent csinàl a szempillàimmal ami miatt megèrnè feltenni... ismerem a màrkàt, a termèkcsalàdot is, ennèl sokkal jobb spiràljaik vannak...

Anetta
Megvenné? Biztosan megvenné

Őszinte.leszek,sejtettem h spirál lesz a termék. Először nem örültem neki,gondolkoztam,h tovább adom. De meggyőzött. Nem okozott különösebb problémát a lemosása,tetszik h vízálló. Dúsabb hosszabb tőle a pillam, igaz bármelyik spirállal el tudom ezt érni. Újra nem venném,de elhasználom

Julianna (postán maradó)
Megvenné? Biztosan megvenné

Teszi a dolgát, semmi különös, jó minőségű, le lehet mosni megfelelően. Nem szoktam szempillaspirált használni, de ez most szebbé teszi a tekintetem, úgyhogy elégedett vagyok. Az állaga, felhasználhatósága rendben van.

Éva
Megvenné? Biztosan megvenné

A napi sminkem nagyjából ki is merül egy szempillaspirál és fényvédő krém használatával, így örültem neki. A kefe megfelelő, jól el lehet érni a szempillákat, nem csomósodik, szép fekete színű a festék. Kb. 1 hónap múlva kíváncsi leszek, hogyan teljesít, mert addigra meg szokott változni az állagí, jóval macerásabb szépen felvinni. Mivel vízálló, így nem elég a sima lemosó, kell hozzá valami "erősebb", de ezen nem lepődik meg senki. Van bevált, olcsóbb alternatíva, így nem valószínű, hogy újra venném.

Marietta
Megvenné? Biztosan megvenné

Nem vagyok nagy szempilla spirál felhasználó, akkor is inkább high end termékeket választok. De ennek most adtam egy esélyt és kellemesen csalódtam. Tetszik hogy tartós, és nem macera felkenni.

Dária Postán maradó 137 posta
Megvenné? Biztosan megvenné

Sajnos ez a termék nem hozta azt amit ettől a márkától megszoktam, így nem venném újra. Az aplikátor megfelelő a szín és állag is megfelelt, de iszonyatosan nehéz eltávolítani. Előnye, hogy pikk-pakk fent van és nem csomósodik ami nálam plusz pont és nyáron nem kenődik el a +40 fokban.