Mail
Exkluzív ajánlatok, értesítések hírlevélben.
Szállítás
Ingyenes házhoz szállítás, 48 órán belül.*
Legalább 5 termék 1 csomagban.

Erborian arckrémek -

1 2 3 4 5 4
27 vélemény

Kérjük, arról a termékről írj véleményt, melyet a PIXIBOX-odban találtál és szerepeltesd nevét a leírásodban. ERBORIAN BAMBOO CRÉME FRAPPÉE DAY FRESH GEL - hidratáló, élénkítő arcápoló frissítő géles textúrával rendelkezik, nedvességgel tölti fel a bőrt. Fehérjében és lipidekben gazdag krém, melyben a bambusz rostok segítenek megkötni a vizet.  Erősíti a bőrszöveteket, és ragyogóvá varázsolja a fáradt bőrt. Kiváló kombinált bőrre. ERBORIAN YUZA SORBET DAY CREAM - nappali arcápoló, amely segít megbírkózni az öregedés első jeleivel. Véd a környezeti hatások ellen. Intenzív, E-vitaminnal gazdagított hidratáló mikroemulzió antioxidáns szemcsékkel, amelyek a bőrrel érintkezve elolvadnak. A bőr ezáltal egésznapos védelemben részesül, hidratálttá, puhává és rugalmassá válik. Száraz és kombinált bőrre ajánlott. ERBORIAN GINSENG INFUSION DAY CREAM - élénkítő nappali arcápoló az öregedés jelei ellen. Felveszi a harcot az öregedés jeleivel, segít feszesíteni, kisimítani és hidratálni az arcbőrt. 6 éves koreai ginsenget tartalmaz, amely kitűnő minőségéről és ginsenosid aktív molekulákban való koncentrációjáról ismert. Láthatóan kisimítja és csökkenti a ráncokat. Anti-Aging megoldás minden bőrtípusra. ERBORIAN RED PEPPER PULP GEL CREAM Nappali arcápoló, mely chili paprikát tartalmaz. Ez a koreai szuper összetevő kivételes energizáló tulajdonságairól ismert, de egyaránt fokozza a bőr ragyogását. A friss gél-krém textúra megolvad a bőrön, azonnal segíti a bőr feltöltését, miközben javítja a bőr textúráját. javítja a bőrtextúrát B3-Vitaminnal és hidratálja a bőrt glicerinnel. Minden bőrtípusra ajánlott.
20 PIXIBOX rajongó biztosan megvenné
Részletek
Összetevők
Hogy használd?
Részletek...
Összetevők...
Hogyan használd

Vásárlói vélemények

27 vélemény
Összesen: 4 / 5 1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
Beáta
435 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

ERBORIAN YUZA SORBET DAY CREAM 3 alkalomra volt elég a minta, így csak első benyomást tudok róla írni. Így kell meggyőzni mondjuk, hogy igen, legközelebb ezt válasszam! Reggel használtam fényvédő előtt. Kicsit többet kellett várni, hogy beszívódjon, de nem probléma. Megfelelően hidratál! Nagyon hasonlít egy másik koreai krémre, venni fogok egyet ebből!

1 2 3 4 5
Éva (Postapont)
435 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

ERBORIAN YUZA SORBET DAY CREAM-et kaptam, amit öt alkalommal tudtam használni. Könnyen beszívódik, jól hidratál, puha az arcbőr tőle, kb. ennyit tudtam megállapítani róla. Szerintem meg fogom venni a teljes kiszerelést.

1 2 3 4 5
Ujhelyi
435 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Az én boxomban a GINSENG INFUSION típus volt. Egyszeri próba után nekem nappali krémnek kicsit sok, a maradékot éjszaka fogom elhasználni. Kellemes használni, jól hidratál, kicsit jobban utána nézve nagyon szimpatikus a többi változat is.

1 2 3 4 5
Erika
432 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

ERBORIAN RED PEPPER PULP GEL CREAM: szuper jó! Féltem, hogy csípni fogja az amúgy is elég érzékeny bőröm, de szerencsére semmi hasonlót nem tapasztaltam! Kellemes állagú, gyorsan felszívódó kis zselés krém, talán egy leheletnyi ragacsos érzést hagy maga után, ami a zselés állagnak köszönhető! Nagyon hatást nem látok még de a kis kiszerelés úgy 10 alkalomra lesz elég, hátha addig beválna.

1 2 3 4 5
Dária
428 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

ERBORIAN RED PEPPER PULP GEL CREAM volt a Boxban. A gél állag nagyon könnyed, gyorsan beszívódik és nagyon puha lesz az arcbőröm tőle. Ami még abszolúte mellette szól, hogy kevés is elég belőle.

1 2 3 4 5
Adrienn
415 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Én az ERBORIAN YUZA SORBET DAY CREAM-et találtam a dobozban. Szuper kis krém, így első benyomásra. Könnyen beszívódott nekem a bőrömbe, nem hagyott zsíros érzetet sem maga után. Örülök, hogy kipróbálhattam, fontolóra veszem, hogy beépítsem az arcápolási rutinomba.

1 2 3 4 5
Zsanett
414 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Nem találkoztam még ezzel a márkával korábban és rendkívül kíváncsi voltam rá. ERBORIAN BAMBOO CRÉME FRAPPÉE DAY FRESH GEL-t kaptam. Reggel használom és kiválóan illik a rutinomba. Keveset használok belőle... hogy tovább tartson :) de így is nagyon jól hidratál, hamar beszívódik és selymes lesz tőle a bőröm.

1 2 3 4 5
Szofia Alexandra
408 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

ERBORIAN YUZA SORBET DAY CREAM,Én őt kaptam.Gyorsan beszóvódik,kellemes illata van,nem hagy zsíros nyomot a bőrömön.Viszont nem győzött meg annyira,hogy lecseréljem a krémemet.De próbának nem volt rossz:)

1 2 3 4 5
Renáta
402 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Az én dobozomban az ERBORIAN BAMBOO CRÉME FRAPPÉE DAY FRESH GEL lapult. Jól hidratál , kicsit várni kell , hogy beszívódjon teljesen , szépek az összetevői. Majd körül nézek a márka táján :)

1 2 3 4 5
Krisztina
387 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

A Sorbet krém lapult a dobozomban. Kár, hogy ilyen kis kiszerelést kaptunk, mert jó véleménnyel vagyok róla. Viszont kevés alkalomra volt elég ahhoz, hogy vegyek teljes kiszerelést. A krém könnyen beszívódik és érezhető a hidratáló hatása. Inkább tavasszal tudnám elképzelni a használatát a bőrömön. Az érdeklődésemet mindenesetre felkeltette, tehát a célját elérte a kis kiszerelés.

1 2 3 4 5
Nikolett
379 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Nem ismerem a márkát, nem használtam eddig egyetlen termékét sem. Nagyon hamar elkenegettem ezt a mintát, nem igazán tudtam sem jó, sem rossz tapasztalatot szerezni róla. A Yuza Sorbet krémet kaptam. Egyelőre nem vásárolnám meg ezt a terméket.

1 2 3 4 5
Ágnes, POSTÁN MARADÓ (Dunakeszi 2. posta)
372 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Nekem a Yuza Sorbet krém volt a dobozomban. Úgy vélem, az én bőrtípusomra - száraz, vízhiányos, érzékenységre hajlamos - valóban ez a legjobb, mármint a 4 lehetséges változat közül én magam is ezt választottam volna. Elég jól is teljesített ez a picike kis adag, nagyon kellemes volt felkenni, az illata is oké. Hosszú távon azonban úgy érzem, mégsem lenne elég tartalmas, én a sokkal gazdagabb állagokat kedvelem. Csak emiatt nem venném meg újra, mert egyébként rendben van a termék.

1 2 3 4 5
Enikő Bababolt
371 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Az én boxomban az ERBORIAN YUZA SORBET DAY CREAM lapult. Összetevőkben nagyon gazsag mégis könnyen felszívódó formulában. Nem hagyott ragacsos utóérzetet. Én átmenetként éreztem a Cream és gél állag között. Az ára egy kicsit borsos, de egy jó akciót kifogva biztosan újravásárolom.

1 2 3 4 5
Bianka
350 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Kíváncsi voltam a krémre, mert a márkával most találkoztam először. Az én dobozomban a Yuza Sorbet nappali krém lapult. Száraz bőrömnek tökéletes volt, rövid időn belül felszívódott és a hidratáltság érzése is megvolt. Nem csípett, vagy hagyott piros foltokat az arcomon. Ahhoz, hogy megvásároljam a teljes kiszerelést, nekem a minta kevés volt.

1 2 3 4 5
Viktória
283 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

A red pepper pulp gel krémet rejtette a dobozom. Első olvasatra a szívemhez kaptam, hogy majd pirosra csípi az arcomat, de szerencsére nem így történt. A mintatubust meglepően sokáig be lehetett osztani. Kellemesen hidratált.

1 2 3 4 5
Szilvia "postán maradó"
272 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

A Yuza Sorbet Day Cream-et kaptam. Kellemes illata van, könnyen beszívòdott a bôrömbe, nem hagy ragacsos èrzèst maga utàn. Hidratàltnak èreztem a bôröm utàna. Biztosan veszek belôle!

1 2 3 4 5
Angyal
240 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Az én boxomba a ERBORIAN RED PEPPER PULP GEL CREAM került, amit bevallom nem mertem kipróálni, mert a chilit semmilyen formában nem szeretem, így ezt a kis mintát gyorsan tovább is adtam. Ettől lehet, hogy fantasztikus a krém, csak én voltam hozzá túl bátortalan.

1 2 3 4 5
Henrietta
238 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Ginsenges minta volt a boxomban, igaz, hogy egy ilyen kis termék kevés teljes véleményt formálni, de szerintem maga a termék nagyon jó. Csak 2x kentem fel nem teljesen az arcomra, hanem a szemkörnyékemre és szépen feltöltötte a kis apró "ráncokat ". :)

1 2 3 4 5
Vivien
212 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

ERBORIAN RED PEPPER PULP GEL CREAM-et kaptam, kicsit féltem a chilitől, mert érzékeny a bőröm, de szerencsére a hatóanyag nem csíp :) Kellemes illata és állaga van, a bőröm használat után frissnek és hősnek érződik. Mivel szeretem az Erborian termékeket, akár meg is vásárolnám alaposabb utánajárás után.

1 2 3 4 5
Anikó postán maradó
207 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Az ERBORIAN BAMBOO CRÉME FRAPPÉE DAY FRESH GEL-t kaptam. Jól hidratás, gyorsan beszívódik, összességében nagyon pozitív volt a használata. Nekem inkább nyári krém, mert télen nagyon száraz a bőröm, szerintem arra nem lenne elég. Puha, üde arcbőrt eredményez. :)

1 2 3 4 5
Regina
203 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

A red pepper pulp lapult a dobozomban és egy picit féltem tőle de teljesen feleslegesen. Géles állaga van illata szinte semmi és nagyon jól hidratál. Sőt nekem sminkalapnak is bevált.

1 2 3 4 5
Krisztina
158 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

ERBORIAN GINSENG INFUSION DAY CREAM-et kaptam. Amellett, hogy hatalmas koreai kozmetikum rajongó vagyok, még a koreai ginszeng is az első számú favorit összetevőm. Kedvező ránctalanító hatását valószínűleg csak hosszabb használattal fejti ki, de mindenképpen meg fogom venni a nagyobbat, mert nagyon bejött a minta.

1 2 3 4 5
Kapus "Postán maradó"
144 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Az EBORIAN RED PEPPER PULP GEL CREAM-et kaptam, érzékeny a bőröm, de szerencsére a hatóanyag nem csíp Kellemes illata és állaga van, a bőröm használat után frissnek és hősnek érződik. Mivel szeretem az Erborian termékeket, akár meg is vásárolnám alaposabb utánajárás után

1 2 3 4 5
Ildikó
94 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

ERBORIAN YUZA SORBET DAY CREAM - volt a dobozomban. Ici-pici, de a próbáknál jól funkcionált. Előbb kicsit zsírosnak éreztem, de ez az érzés pillanatok alatt eltűnt, mert beszívódott a száraz bőrömbe. újravásárlós

1 2 3 4 5
Krisztina
90 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

A Red Pepper Pulp-ot rejtette a dobozkám, és nagy kár, hogy csak mintát kaptam belőle! Kifejezetten tetszett, hogy felfrissítette azonnal, és feszesítette az arcbőrömet, ami néhány használat után (azt hiszem 4-5 alkalomra volt elég borsónyi nagyságban) látványos volt. Nem tömítette el a pórusaim, napközben is lélegzett az arcom. Újravenném, kétségkívül, ha nem lenne ilyen horroráron!

1 2 3 4 5
Zsuzsi
49 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

ERBORIAN YUZA SORBET DAY CREAM volt a dobozomban. Nekem túl zsíros volt. A bőröm eleve zsíros és a krém még rátett egy lapáttal. Biztos nem vásárlom újra. Mellesleg nem egy olcsó dolog.

1 2 3 4 5
Ágnes
24 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Az én csomagomban a Yuza Sorbet mini volt. Tetszett az illata, könnyen beszívódott a bőrömbe, abszolút favorit lett ez a termék. Amint elfogy a mostani arckrémem, biztosan újravásárolom.


Pixi-kedvencek
Organic Shop Face Gommage “Reggeli Kávé” Hámlasztó Arcradír -
MAX FACTOR Marilyn rúzs -
Estée Lauder Sumptuous Extreme Szempillaspirál -
New Yorker tusfürdő -
Toni&Guy Casual Sculpting Powder – Hajtőemelő por -
ORLY professzionális körömlakk -
Bella for Teens Sensitive tisztasági betét -
Perozin Külsőleg Alkalmazandó Fájdalomcsillapító Krém -
URIAGE BARIÉSUN SPF30/UVA ultra - fényvédő arckrém SPF30/UVA -
JIMJAMS VITA REFRESH arcmaszk -