Mail
Exkluzív ajánlatok, értesítések hírlevélben.
Szállítás
Ingyenes házhoz szállítás, 48 órán belül.*
Legalább 5 termék 1 csomagban.

Curaprox Ultra Soft Wood - fa fogkefe -

1 2 3 4 5 4
5 vélemény

A legjobb svájci bükkfa, kompromisszumok nélkül. Végre itt az első fogkefe, amely valóban ápolja a fogakat és a fogínyt és nem feledkezik meg a környezetről sem. A Curaprox Ultra Soft fa fogkefe 4400 db ultra puha Curen® szála szorosan helyezkedik el egymás mellett, ehhez társul a hihetetlenül tartós és fenntartható forrásból származó kifejezetten kemény bükkfa.  Ez az egyetlen fából készült fogkefe a Curacurve® dőlésszöggel, melynek köszönhetően könnyedén hozzáférhetsz még a nehezen elérhető helyekhez is. *A fa egy természetes anyag, ezért idővel eltörhet illetve a szálak kieshetnek belőle
3 PIXIBOX rajongó biztosan megvenné
Részletek
Összetevők
Hogy használd?
Részletek...
Összetevők...
Hogyan használd

Vásárlói vélemények

5 vélemény
Összesen: 4 / 5 1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
Éva
263 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

A kedvenc márkám ismételten hozza a minőséget. A szálak tömöttek és sűrűek, de mégis puhán érnek a fogakhoz és az ínyhez és még tökéletesen tisztít is. Szuper. Nem vagyok egy környezetvédő ultra, de ha ezzel igen,ám legyen.

1 2 3 4 5
Éva
257 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Használtam/használok más Curaprox terméket, fogkefét is és jók a tapasztalataim, de ez a fa fogkefe nem jött be sajnos. Hozzámértem egy Curaprox fogkefémhez és ugyanakkorák, de valahogy mégis nagyobbnak érzem ezt a fát használva a fogkefét, mint a műanyag verziót. Elakad a számban, nem kényelmes vele fogat mosni, pár szál is kihullott már belőle. Maradok a műanyag verziónál.

1 2 3 4 5
Erika
250 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

Sajnos nekem túl széles ez a fej, kényelmetlen használni és akármennyire is szeretném, nem bízok a fa termékekben ilyen használatra. Amúgy az ötlet jó meg tartósnak tűnik, de nem leszünk barátok.

1 2 3 4 5
Éva
249 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Bizonyos termékeknél nálam nem elsősorban a környezettudatosság az elsődleges szempont, így a fanyél nem annyira jött be. Sokkal könnyebb a műanyagot tisztítani. A sörtéje, a fej kialakítása viszont nagyon jó.

1 2 3 4 5
Erika
86 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Nagyon örültem a fa fogkefének, mert egy ideje ilyet használok. Meg vagyok vele elégedve. Nagyon puha, a szálak sűrűek. Jól tisztít és nem "bántja" az ínyemet. Én biztosan újra fogom vásárolni.


Pixi-kedvencek
Batiste Cherry szárazsampon -
LANCASTER Sun Beauty Body Milk napozótej SPF30 vagy SPF15 -
NIVEA SUN Protect & Bronze barnulást támogató naptej FF30 -
GLISS KUR Supreme Length Sampon -
7DAYS Go Vegan arcápoló lapmaszk -
PURE FIJI Coconut Sugar Rub – kókuszos-cukros bőrradír -
Jesus del Poso - Halloween női parfüm -
Dizao Organics színezett ajakápoló -
Himalaya Herbals Barackos Arcradír természetes E-vitaminnal -
Paco Rabanne - 1 Million Privé és Lady Million Privé férfi és női parfüm -