.

Bvlgari Omnia Golden Citrine női parfüm

Az OMNIA GOLDEN CITRINE egy ragyogóan virágos eau de toilette. A fényt és optimizmust jelképező arany citrin drágakő ihlette, amely a ragyogás, a pozitivitás és a fény ékköve. Egy meleg, fénylő, mégis modern és nőies illat. Nemes és természetes összetevők felhasználásával megeleveníti a ragyogó, modern és virágos nőiességet. Fejjegyek: szicíliai mandarin, fehér barack akkord. Szívjegyek: ylang-ylang esszencia, jázmin abszolút. Alapjegyek: arany benzoá gyanta, cédrusfa esszencia.

A termék eddigi értékelései

Pontszám:
19 PIXIBOX rajongó biztosan megvenné

Értékelések

Anikó
Megvenné? Biztosan megvenné

Nekem ez volt a kedvencem a boxban. Az illata nagyon jó és meglepően tartós. Amikor kipróbáltam rögtön próbáltam is lemosni, de sehogy sem akart sikerülni. Az egyetlen hibája szerintem az üvege. Nehéz kinyitni, viszont könnyű véletlenül kilocsolni. Szép, de egyáltalán nem praktikus.

Dária Postán maradó 137 posta
Megvenné? Biztosan megvenné

Gyönyörű csomagolás és nagyon szuper tartós illat. Imádtam az után, hogy sikerült végre nagy nehézségek árán végre kinyitni.Nagyon kellemesen meglepődtem, mert alapvetően nem szeretem a Bulgari illatokat, de ezt mintha nekem találták volna ki.

Erika
Megvenné? Biztosan megvenné

Az illatáért teljesen oda vagyok. Jelenleg is a márka egyik parfümét használom, ha elfogy benne van a top 3 ba, így lehet még az is hogy újra vásárolom. Tartós az illat egyedül az üveg ami számomra negatív. Mire rájöttem hogyan szedhetem le...de olvastam, hogy nem csak az én bajom gyűlt meg vele :)

Lúcia
Megvenné? Biztosan megvenné

Különösen szeretem a Bvlgari parfümök üvegcséit, viszont ez a kis minta az előttem szólókhoz hasonlóan először kifogott rajtam is. :) A parfüm illata nagyon kellemes, illetve tartós is, egy kis nyarat csempész a hűvös őszi időbe. Már meg is rendeltem nagyobb kiszerelésben.

Beáta
Megvenné? Biztosan megvenné

Az illata nagyon jó és tartós, viszont ez a csomagolás egy botrány számomra. Tudom, a teljes kiszerelés nem ilyen tetővel van felszerelve, de ez nagyon nem. A márka jázminos vonala az, ami tetszik igazán.

Gerda
Megvenné? Biztosan megvenné

Külcsin: Modern, picit futurisztikus megjelenés. A színek nagyon szépen összepasszolnak, a forma egyedi, nem is kelti "tömeg" cikk érzetét. A különleges formának köszönhetően még véletlenül se tudtam rájönni az első fél órában, hogy hogyan kell levenni a tetejét. Belbecs: Az illata fantasztikus. Édes, mégis kellően karakán ahhoz, hogy ne akarja az ember elhasználni az utcára. Megvenném-e? Talán.

Szofia Alexandra
Megvenné? Biztosan megvenné

Biztosan nem. Már az üveget megértem kibontani:D De sajnos nem az Én illatom. Én inkább az édesebb parfüm{ket szeretm. Majd valakinek jó lesz a családban talán:) De azért örülök, hogy kipróbálhattam

Éva (postán maradó)
Megvenné? Biztosan megvenné

Pilótavizsga kell, hogy le lehessen szedni a tetejét :) De miután kinyertem belőle a nedűt, nagyon kellemes meglepetés ért: különleges illat, amely órákon keresztül érződik a bőrön. Inkább őszi illatnak gondolom, mert elég markáns, kissé nehéz.

Ágnes
Megvenné? Biztosan megvenné

Miután fél óra küszködés után rájöttem a "nyitjára" kellemes meglepetés volt. Az illata jó, bár nekem picit édes, de van benne valami megnyerő. Nem tudom más hogy van vele, de sajnos elég rövid ideig érződött, tán edp változata tartósabb. Nem mondhatok amúgy rosszat rá, de nem ösztönöz vásárlásra. Minden esetre örülök, hogy kipróbálhattam.

Mónika Postán maradó, Dunakeszi 2. Posta
Megvenné? Biztosan megvenné

Nagyon tetszik az illat, de a csomagolás az valami borzalom. Jó ideig szerencsétlenkedtem vele, mire ki bírtam nyitni.Nem tudom, hogy vajon a teljes kiszerelésű termék is így nyílik-e. Egyébként az üvege aranyos. Viszonylag tartós.

Attila
Megvenné? Biztosan megvenné

Annyiranem vagyok oda a virágos illatokért, inkább az édeseket szeretem. Egyébként nincs rossz illata, demagamtól nem venném meg, nem én vagyok. A párom szerint viszon nagyon jó illata van.

Marietta
Megvenné? Biztosan megvenné

A csomagolás borzasztó, nehezen nyílik az üveg, a fél adag kiömlött kb .. Az illata levakarhatatlan, és sajnos nem is az én stílusom, de amúgy minőségi parfüm. Kicsit nyári érzésem volt a használata után.

Viktória Postán maradó!
Megvenné? Biztosan megvenné

Nekem is meggyűlt a bajom a kibontással. De utána nagyon kellemes meglepetés ért. Az illat nyárias, finom, virágos, passzol hozzám és a bőrömhöz. Tartós, mint a többi Bulgari illat. Szeretem. Köszönöm!

Jánosné "Postán maradó"
Megvenné? Biztosan megvenné

Nagyon örültem a mini OMNIA GOLDEN CITRINE parfümnek.Nem igazán ismertem még eddig.Isteni az illata,nagyon imádom.Annyira izgatott voltam,nem tudtam hogy kell kinyitni,de végül a doboz belső tetején rátaláltam.Nagyon nagyon megvenném,csak nagyon drága.

Zsófia
Megvenné? Biztosan megvenné

Szuper ez a parfüm, általában mellefogok a mini mparfumoknel, de ez szuper. Kicsit kókusz illata is van nekem, ugy érzem és imádom. Nem emelyito, hanem friss de edes. Szuper :) már vettem is belőle :)

Kitti
Megvenné? Biztosan megvenné

Az eddigi legfinibb parfüm a boxban. Az illata csodálatos és nagyon tartós, egyáltalán nem tolakodó. Egyetlen hibája szerintem, hogy nagyon nehéz kinyitni, és ha sikerül, könnyen pazarol a kezére belőle az ember... Remélem ez a nagy testvérénél nem így van, mert tuti hogy beruházok rá.

Kata
Megvenné? Biztosan megvenné

Bvlgari parfümből már többet próbáltam, de egyik sem tetszett, de ez végre igen, passzol így a hideg időszakban, elég intenzív. Hosszú távon viszont nem használnám, annyira nem jó. Ebben a kis méretben a csomagolás nem a legpraktikusabb.

Enikő Fanni
Megvenné? Biztosan megvenné

Közepesen tartós kellemes illata van, de rajtam sajnos nem az igazi. Gyönyörű szép kis üvegcséje van, de a kinyitása rettenetesen nehéz , és első kinyitásnál ki is löttyintettem egy részét.

Georgina
Megvenné? Biztosan megvenné

Nekem ez volt az egyik favoritom a dobozban. Az illata kicsit trópusi és tartós is. Az üvegcsét sokadik próbálkozásra tudtam csak kinyitni. A csomagolás egyáltalán nem praktikus, ezzel az üveggel nem tudom eltalálni a megfelelő mennyiséget. Mindig túl sok jön belőle és úgy már elég tömény. A megfelelő kupakkal tökéletes úti parfüm lehetne.