.

Borotalco Original Deo Spray

A Borotalco Original deo spray egyedülálló összetételével és illatával gondoskodik a kellemesen száraz bőrről, miközben hatékonyan szívja fel az izzadságot. Unisex dezodor, 48 órás megbízható hatással. A benne található mikrotalkumnak köszönhetően hatékonyan szívja fel az izzadságot. 0% alkoholt tartalmaz. Bőrgyógyászatilag tesztelt termék.

A termék eddigi értékelései

Pontszám:
7 PIXIBOX rajongó biztosan megvenné

Értékelések

Mónika ,,07. 21-én szállíts"
Megvenné? Biztosan megvenné

Rendszeresen hasznàlom is. Kellemes az illata, pùderes, hatèkony (nyilvàn annyira, ami elvàrhatò egy drogèriàs termèktöl). A küldött kis kiszerelès tökèletes utitàrs. Àra is korrekt.

Julianna (postán maradó)
Megvenné? Biztosan megvenné

Nagyon jó hatással dolgozik a forró napokon is, újra fogom vásárolni. A Borotalco eddig nem hívta fel a figyelmemet magára, így örülök, hogy kipróbálhattam, tetszik. Jó lesz a nyár további részében, finom illatú.

Éva
Megvenné? Biztosan megvenné

Már korábbi kiadásban sikerült megismerkednem a márkával. Akkor keltette fel az érdeklődésem, és az invisible változatot próbáltam is azóta. Emiatt nem volt újdonság, viszont a kis kiszerelése akár nyaraláshoz, akár munkába menet jól jön. Az illata kellemes, a hatása nekem elegendő még nyáron is.

Anetta
Megvenné? Biztosan megvenné

Illata kellemes,de annyira nem győzött meg,H újból meg kellene vásárolnim.. nagy nyári melegben 40+°van ami be vált ,maradok annál. Amíg kitart elhasználom,de keltem hogy újra venném

Marietta
Megvenné? Biztosan megvenné

Valamiért ki lehet vele kergetni a világból, az illata kifejezetten irritál. Hatékonyságát tekintve jó, de az illata miatt sosem venném meg magamtól. Fojtogató, púderes illat, nekem nem kellemes, főleg nyárra nem.

Dária Postán maradó 137 posta
Megvenné? Biztosan megvenné

Imádom:) Hatékony és az illata külön szerelem. A csomagban lévő terméket a kiszerelése miatt nagyon szeretem, mert táskába bedobós és nem foglal sok helyet. Mindig van egy a fürdőszoba polcon.

Éva
Megvenné? Biztosan megvenné

Szeretem a márkát. Nekem nagyon bejön a púderes illata, és ami miatt még kedvelem, hogy hihetetlenül tartós. Stiftes változatával együtt állandó termék nálam. Amire oda kell figyelni az az, hogy hova fújja az ember.Ruhán a púderessége miatt, elég csúnya tud lenni.