Mail
Exkluzív ajánlatok, értesítések hírlevélben.
Szállítás
Ingyenes házhoz szállítás, 48 órán belül.*
Legalább 5 termék 1 csomagban.

Blaue Helden Fürdőszobai Tisztítószer Kezdő Szett -

1 2 3 4 5 4
3 vélemény

A Blaue Helden kezdőkészlet tartalmaz egy újrafelhasználható palackot, amely újrahasznosított műanyagból készült, és egy fürdőszobai tisztítószer utántöltőt. A friss citrom illatú fürdőszobai tisztítószer védi a környezetet, mikroműanyag mentes, biológiailag lebomló formulája ugyanolyan hatékonyan tisztítja a szerelvényeket, mosdókat és zuhanyzókat, mint a hagyományos tisztítószerek. A porból 750 ml fürdőszobai tisztítószer lesz, amely ideális a vízkő és szennyeződés eltávolítására a szanitereken, a mosdókagylóban és a zuhanyban. Minden csomag Blaue Helden utántöltő porral egy műanyag palackkal kevesebb kerül a környezetbe, mivel az utántöltő por újra és újra életet lehel a palackba. Csak egy kis víz kell a csapból. Ezen túlmenően a tisztítóporok csökkentik a CO2 kibocsátást a szállítás során az alacsonyabb szállítási súlyuk és térfogatuk miatt. A márka termékeit keresd a dm drogériákban!
2 PIXIBOX rajongó biztosan megvenné
Részletek
Összetevők
Hogy használd?
Részletek...
Összetevők...
Hogyan használd

Vásárlói vélemények

3 vélemény
Összesen: 4 / 5 1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
Éva
37 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Semmivel sem rosszabb a termék tisztító hatása, mint bármelyik másik hasonló terméké. Mindemellett nagyon tetszik az ötlet, hogy nem kell majd egy liter folyadékot utaztatni, hazacipelni, hanem csak egy kis tasak kell és én készítem el belőle a tisztítószert, sőt a flakon is újra felhasználható. Biztosan utánajárok a márka termékeinek.

1 2 3 4 5
Erika
30 napja

Megvenné? Biztosan megvenné

Nagyon nagy kellemes meglepetés! Sokkal rosszabb eredményre számítottam, de simán veri az eddigi szintetikus vegyszereket itthon. Az egyetlen hátránya, hogy az utántöltő meglepően drága. Biztosan beszerzem még, ha lesz akciósan!

1 2 3 4 5
Éva (Postapont)
29 napja

Megvenné? Nem valószínű, hogy megvenné

A citromsavas vagy szódabikarbónás házilag kutyult löttyel kb. ugyanezt a hatást tudom elérni- ötödáron. Könnyű a használata, az illata is kellemes, de ugyanezt a többi tisztítószer is tudja.


Pixi-kedvencek
HERBioticum After Burn Leégéskezelő Gél -
Bulgarian Rose Karlovo – Rose kézkrém -
Trussardi Riflesso férfi parfüm -
Elizabeth Arden Green Tea EDT parfümök -
GUCCI Bamboo – női parfüm -
Anew Essential Regeneráló Fátyolmaszk -
Vichy Masque Peel Double Éclat - Hámlasztó Maszk -
Jimmy Choo férfi és női parfümök -
GOT2B #OhMyNude Selymes Érintés Kifésülést Könnyítő Spray -
FEKKAI Green Aerosols Sheer Dry Shampoo-szárazsampon -