Ha számodra a szépségápolásban is fontos, hogy egy-egy termék milyen összetételű, kedveled a természetes kozmetikumokat, akkor a PURE by PIXIBOX a te meglepetés szépségcsomagod. E kiadásunkba natúrkozmetikai (nem kizárólag bio) márkák termékeit rejtjük, sőt nem csak szépségápolással, de egészséggel, életmóddal, táplálkozással kapcsolatos meglepetésekkel is találkozhatsz.

Prémium kozmetikai márkák termékeit csomagoljuk csodás dobozkánkba teljes, utazó méretű és mini kiszerelésekben, hogy igazán minőségi kozmetikumokkal ismerkedhess. Figyeld a következő rendelési időszak pontos dátumát hírlevelünkben, vagy közösségi oldalainkon, így nem maradsz le. Figyelem: limitált kiadás, ingyenes házhoz szállítás!

Info A következő várható rendelési időszak: 2019. október

A drogériából ismert és közkedvelt márkákból állítunk össze egy neszesszerre valót. Az egyedi, mindig más és más tervezésű PIXIBAG neszesszer teljes kiszerelésű termékeket tartalmaz, csupa hasznos kozmetikumot és gyakran újdonságokat is. Figyeld a következő rendelési időszak pontos dátumát hírlevelünkben, vagy közösségi oldalainkon, így nem maradsz le. Figyelem: limitált kiadás, ingyenes házhoz szállítás!
Info A következő várható rendelési időszak: 2019. november

Ha fontos a kozmetikumod összetétele és kedveled a természetes szépségápolási termékeket, akkor a PURE by PIXIBOX a Te meglepetéscsomagod. E kiadásunkba natúrkozmetikai (nem kizárólag bio) márkák termékeit rejtjük, sőt egészséggel, wellnesszel kapcsolatos meglepetésekkel is találkozhatsz figyeld a következő rendelési időszak pontos dátumát hírlevelünkben, vagy közösségi oldalainkon, így nem maradsz le. Figyelem: limitált kiadás, ingyenes házhoz szállítás!
Info A következő várható rendelési időszak: 2020. február