Ha számodra a szépségápolásban is fontos, hogy egy-egy termék milyen összetételű, kedveled a természetes kozmetikumokat, akkor a PURE by PIXIBOX a te meglepetés szépségcsomagod. E kiadásunkba natúrkozmetikai (nem kizárólag bio) márkák termékeit rejtjük, sőt nem csak szépségápolással, de egészséggel, életmóddal, táplálkozással kapcsolatos meglepetésekkel is találkozhatsz.

PURE
BY PIXIBOX

Egyre többen vagytok, akiknek fontos, hogy polcain természetes kozmetikumok legyenek és tudatosan figyelnek a szépségápolási termékek összetevőire. Ha Te is így érzel, és szeretsz kísérletezni, kíváncsi vagy új márkákra, akkor válaszd a PURE by PIXIBOX-ot Ebbe a csomagunkba natúrkozmetikai (nem kizárólag bio) márkák termékeit rejtjük. Figyelem: limitált kiadás!

Mit találhatsz a csomagban?

Kiadásonként eltérően 1-3 db teljes kiszerelésű, valamint több utazó, mini, minta méretű (nem kizárólag bio de natúr összetevőjű) natúrkozmetikumokat. Ez a csomagunk azonban nem csak a szépségpolásra koncentrál, így találhatsz benne egészséggel, wellnesszel kapcsolatos kiegészítőket is.

Általános infó

Miért jó a PURE by PIXIBOX meglepetéscsomag? Mert egy szép, ízléses natúr dobozban friss, új natúrkozmetikai márkák termékeivel, sőt egészséggel és wellnessel kapcsolatos termékekkel is ismerkedhetsz. Ha mindig kutatot a természetes kozmetikumok legújabb márkáit, akkor ez a Te csomagod! Ára 5.790,- Ft. a csomag tartalmában foglalt termékek összértéke, minden esetben magasabb ennél az árnál.

Hogyan rendelhetsz?

Rendelni mindig egy előre meghirdetett időpontban tudsz. Itt, az oldalon láthatod, hogy ebben az évben mely hónapokban tudsz lecsapni egy új PURE by PIXIBOX-ra, a pontos dátumról hírlevélben és közösségi oldalainkon értesülhetsz. Hírlevélért regisztrálj itt és kövess bennünket Facebook, illetve Instagram oldalunkon is. Szállítás a megrendeléstől számított 1 hét múlva történik, a szállítási díj pedig INGYENES!

A következő várható rendelési időszak: 2020. február

A megrendelés
kötött

Bővebben

Bővebben