Mail
Exkluzív ajánlatok, értesítések hírlevélben.
Szállítás
Ingyenes házhoz szállítás, 48 órán belül.*
Legalább 5 termék 1 csomagban.

Pixipontok beváltása

Versace Bright Crystal
A Versace Bright Crystal egy friss és vibráló karakterű, ritka és becses ékszer. Elbűvölő és érzéki illat a Versace nőnek, aki erős, önbizalommal teli, mégis nőies, érzéki, s olyan illatban szeretne fürdőzni, mely jegesen friss, a gránátalma lédús és színes magjaira emlékeztet. Az illat, melyben a magnólia, a bazsarózsa, a lótuszvirág buja elegye a borostyánnal keveredik. Luxus érzetet kelt az üveg a kristályos csillogással és a kupak gyémánt formájával. (30 ml)
120 PIXIPONT
Trussardi Sound of Donna
A Trussardi Sound of Donna illata csupa meglepetés. Az összetevők kontrasztja végigmegy az illat egészén: a mandarin, magnólia, zöld mandula, tubarózsa és az egyedi Mont Blanc akkord áll egymással szemben, egymást mégis kiegészítve. A kifinomult elegancia éppúgy áthatja, mint a lázadó nőiesség, mellyel a legfiatalabbakat is megnyeri. (30 ml)
120 PIXIPONT
Pepe Jeans Celebrate for Her
A parfüm maga az érzékiség elixírje. A Pepe Jeans Celebrate for Her egy eredeti koktél tele édes és sós jegyekkel, melyek folyamatosan éberen tartják az érzékeket. Popcorn, fekete bors és gesztenye vidám kombinációja nyitja az illatot, mely egy ellenállhatatlan virágcsokorba fordul a szívjegyben. Ez az első benyomás kifinomult fehér fás jegyekkel és mély, krémes vaníliával keveredik, így alkotva végül egy elegáns és csábító illatot. (50 ml)
120 PIXIPONT
Moschino Toy2
A parfüm üvege egy édes maci formájában érkezik letisztult, mégis elegáns megjelenésű. Az illat fejjegyében megtalálható a mandarin és a Granny Smith alma ragyogó élénksége, ami a magnólia virágos jegyeivel párosul. Szívjegyében a jázminszirmok aromája és a fehér ribizli kirobbanó gyümölcsössége dominál, amit a pézsma gyengédsége követ. (30 ml)
120 PIXIPONT
Bulgari Omnia Coral Eau de Toilette
A Bvlgari Omnia Coral egy csodálatos, virágos-gyümölcsös női illat. Már az első percben érzéki csábítást sugall: goji-bogyók és bergamott aromájával bűvöl el. Ezek később átadják helyüket a hibiszkusz és a tavirózsa könnyed virágillatának, melyet gránátalma egzotikus esszenciája fűszerez. (25 ml)
120 PIXIPONT