Találj rá kedvenc kozmetikumaidra velünk!

Meglepetés, felfedezés, ismerkedés: ez mind benne van egy PIXIBOX-ban! Ha szereted a szépségápolást és szeretsz új termékeket megismerni, kísérletezni, akkor szeretni fogod hazánk első meglepetés-csomagját, a PIXIBOX-ot.

PIXIPONT/TERMÉKÉRTÉKELÉSI RENDSZER

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK SZABÁLYZAT

A jelen Felhasználási Feltételek, Szabályzat (a továbbiakban: „Szabályzat”) a PIXIBOX Korlátolt Felelõsségû Társaság (székhely: 1046 Budapest, Nádor u. 34. adószám. 25287983-2-41, mint üzemeltetõ, szerõdõ fél) (a továbbiakban: Üzemeltetõ) által üzemeltetett pixibox.hu weboldal PIXIPONT termékértékelési rendszer használatára vonatkozó szabályokat, feltételeket tartalmazza.

Kérjük, hogy csak akkor vedd igénybe szolgáltatásunkat, illetve akkor használd a PIXIPONT termékértékelési felületet, ha minden pontjával egyetértesz, és kötelezõ érvényûnek tekinted magadra nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minõsül írásba foglalt szerzõdésnek).

A szerzõdés nyelve magyar, a szerzõdõ fél a pixibox.hu oldal regisztrált felhasználója, szolgáltatás igénybe vevõje (továbbiakban: Felhasználó).

Az ÁSZF letölthetõ az alábbi linkrõl: http//pixibox.hu/pixipont/pixipont_aszf.pdf.

1. Általános információk

Internetes áruház elnevezése: www.pixibox.hu/pixipont/shop

Üzemeltetõ: PIXIBOX Korlátolt Felelõsségû Társaság
Székhely: 1046 Budapest, Nádor u. 34. II. lh. 2/26.
Adószám: 25287983-2-41
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-206355
Elérhetõség: info@pixibox.hu

NAIH azonosító: 87275/2015

A PIXIPONT termékértékelési rendszert üzemeltetõ egyben a www.pixibox.hu oldal tulajdonosa, a PIXIBOX Korlátolt Felelõsségû Társaság.

2. A PIXIPONT rendszer célja, feltétele

A pixibox.hu oldalon regisztrált megrendelõk (továbbiakban: Felhasználó) a vásárlásaik során kipróbált termékeket értékelhetik, mely értékeléssel PIXIPONT-okat gyûjthetnek. Feltétele a weboldali regisztráció, valamint bármely PIXIBOX; PURE by PIXIBOX; PIXIBAG (továbbiakban: PIXI meglepetés dobozok) csomag megrendelése és az abban szereplõ és kipróbált termékek értékelése.

3. A PIXIPONT gyûjtésének menete

PIXIPONTOT gyûjteni bármely PIXI meglepetés dobozban talált talált termékek értékelésével lehet. Bármely PIXI meglepetés doboz kézhezvételét követõen a termékek használata után (idõbeli korlátozás nélkül) értékelést kell adni a weboldalon pixibox.hu/dobozok felületen, kiválasztva a Felhasználó által megrendelt csomagot, a teljes értékelésért PIXIPONT jár.

Csak az a Felhasználó értékelheti pixibox.hu/dobozok menüben szereplõ PIXI meglepetés doboz kiadásainak termékeit, aki érvényesen megrendelelte és megvásárolta az általa értékelni kívánt PIXI meglepetés doboz termékeit. A rendszer technikailag nem ad lehetõséget és jogosultságot más, a Felhasználó által meg nem rendelt/vásárolt PIXI meglepetés doboz termékeinek értékelésére.

Az értékelés megadása 3 lépésbõl áll: 1-5-ig (a legkisebb a legkevésbé, a legnagyobb érték a leginkább tetszõ terméket jelöli) a „szív” jelzésre kattintva visszajelezni a termékrõl, szöveges véleményt írni (legalább 180 karakter szöveggel), valamint bejelölni a késõbbi vásárlási szándékra vonatkozó 2 lehetõség egyikét: „újra venném, nem venném újra”. Amennyiben ez megtörténik, érvényes pontszámmal növekszik a Felhasználó személyes felületén PIXIPONT-jainak száma adminisztrátori jóváhagyást követően (max. 24 órán belül), melyet nyomonkövethet az Én PIXIBOXOM menüpontban.

Értékeléssel kapcsolatosan mindenkor a weboldalon található feltöltött tartalom az irányadó.

A havi aktuális kiadás termékeinke értékelési lehetősége annak a hivatalosan kihirdetett kiszállítás első napját követő 5 munkanapot követően válik értékelhetővé.

Az értékelések minden az olalra látogató számára nyilvános adatok, az ott a pixibox.hu/dobozok feületre kattintva a kiválasztott PIXI meglepetés doboznál látható termékek fotói mellett szerepelnek az felhasználó értékelések, az értékelést megadó Felhasználó keresztnevével együtt. Jelen Szabályzat alapján Felhasználó elfogadja és beleegyezik, hogy e pontban foglalt értékelés és adatok nyilvánosak a pixibox.hu oldalon.

4. Az értékelés részletes technikai menete:


a) A pixibox.hu oldalra történõ belépés, az Én PIXIBOXOM menüben kért adatok megadáásval: e-mail és jelszó.
b) A pixibox.hu/dobozok menüben a Felhasználó által megvásárolt PIXI meglepetés-csomag fotójára történõ kattintást követõen a kiválasztott termék értékelésének megadása a 3. pontban foglaltaknak megfelelõen.
c) Az értékelés véglegesítése az „Elküld” gombra történõ kattintással.
d) A Felhasználó regisztrált e-mail címére rendszerüzenet érkezik az adott értékelésrõl, a kapott PIXIPONT számáról.

Minden értékelés – amely a 3. pontban foglaltak szerint került leadásra – 1 PIXIPONT-ot ér termékenként. (Pl: egy a Felhasználó által megvásárolt PIXI meglepetés dobozban összesen 5 termék szerepel, amennyiben minden terméket értékel, azzal 5 PIXIPONT-ot kap.)

5. Értékelés törlése, módosítása

A megadott értékelését a PIXIPONT jóváírását követõen Felhasználó nem tudja törölni, vagy módosítani. Szövegmódosítást külön kérésre tudunk megtenni, melyet Felhasználónak kell írásban kérnie az ugyfelszolgalat@pixibox.hu címen. Fenntartjuk a jogot azonban, hogy a módosítást ennek ellenére se végezzük el, egyedi elbírálás lehetséges. A módosítás nincs kihatással a korábban e termék értékelésére adott és jóváírt PIXIPONT-jára.

Korábbi értékelés törlésére semmilyen módon nincs lehetõség, különösen akkor, ha a Felhasználó PIXIPONT-jait már beváltotta termékre. Egyedi elbírálás lehetséges, mely kizárólag írásban kérhetõ az ugyfelszolgalat@pixibox.hu címen.

Az értékelések a Felhasználó részére megküldött visszaigazolást követõ 24 órában lesznek láthatók a pixibox.hu weboldalon, fenntartjuk a jogot, hogy adminisztrátoraink ellenõrizzék azt. Aktiválást követően íródik jóvá az értékelésért járó PIXIPONT.

Fenntartjuk a jogot, hogy a Felhasználó  által leadott értékelést moderáljuk annak megfelelően, hogy más termékről, vagy a pixibox.hu oldalon nem található termékről (konkurencia-gyanú, SPAM gyanú), vagy felhasználói szempontból nem releváns, vagy másokat bántó szándékkal megfogalmazott tartalommal adott le értékelést. Az ilyen jellegű értékeléseket adminisztrátoraink törölhetik, mely a már akár korábban jóváírt pontot e szerint módosíthatja.

6. A PIXIPONT felhasználásának, beváltásának menete

Beváltható termékek köre, készlet

A PIXIPONT-okat teljes kiszerelésû termékekre lehet váltani a pixibox.hu/pixipont menüben. A beváltási szándék idõpontjában ott aktuális termékkészletet tudjuk biztosítani a PIXIPONT-okért. A mindenkori készlet változtatásának jogát fenntartjuk (a már leadott beváltások esetén is, ebben az esetben egyeztetünk a Felhasználóval e-mail formájában).

A PIXIPONT-ért beváltható termékek mellett szerepel a PIXIPONT-értéke.

A mindenkor érvényes termék pontérték az aktuálisan a termék mellett feltüntett szám jelöli. A pontértékek változtatásának jogát fenntartjuk, a beváltási szándék pillanatáig, a leadott és az oldalon elküldött beváltás pillanatáig.

Felhasznált pontok termékekre váltása, technikai lépései
a) Regisztrált adatokkal történõ belépés.
b) Az Én PIXIBOXOM menüben a felhasználói aktuális PIXIPONT szám ellenõrzése.
c) A PIXIPONT menüben a termék kiválasztása, kosárba helyezése.
d). A PIXIPONT-ért beváltani kívánt kiválasztott termék(ek) véglegesítése az „Elküld” gomb megnyomásával.
e) A PIXIPONT beváltásáról történõ visszaigazoló e-mail automatikus rendszer által kerül kiküldésre, mely tartalmazza a pontokért kiválasztott termék adatait, darabszámát, a megrendelõi, szállítási adatokat, valamint a levont pontértéket. Az aktuális felhasználói PIXIPONT-ok a Felhasználói profilban frissülnek.

Pontértékért kiválasztott termék kiküldése, számlázás, szállítás

A PIXIPONT-okért beváltott termékeket a beváltásról szóló kérést (a rendszerünkbe történõ beérkezést) követõ 5 munkanapon belül adminisztráljuk, feldolgozzuk, majd további 5 munkanapon belül küldjük meg csomagküldõ szolgáltató partnerünkön (Complexpress Logisztikai Kft., 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.) keresztül a Felhasználó adatbázisunkban regisztrált szállítási címére.

A PIXIPONT-okért beváltott termékek kiküldésének szállítási díj van, ennek összege br. 1.500,- Ft., melyet Felhasználó fizet meg számla ellenében készpénzben a szállító munkatársánál (utánvét). Az összeg változtatásának jogát fenntartjuk, a logisztikai partnerünk árváltoztatásához mérten. Az érvényes szállítási díjat a beváltás során a visszaigazoló rendszerüzenet tartalmazza. A szállítási díjról kiálltandó számlát elektronikus formában küldjük meg Felhasználó regisztrált e-mail címére.

Felhasználó nem kérheti a PIXIPONT-okért beváltott termék bármely más, általa folyamatban lévõ leadott megrendelésével (bármely PIXI meglepetés doboz) együttes postázását. A PIXIPONT-okért beváltható termékeket minden esetben külön adminisztráljuk, és logisztikailag is külön kezeljük.

A PIXIPONTOK beváltását követõen a kiválasztott termék kikülédsre kerül jelen pontban foglaltaknak megfelelõen, a terméket a logisztikai idõszak alatt, illetve a kiküldést követõen csak minõségi kifogás esetén cseréljük, más termékre a már beváltott PIXIPONT-okat nem áll módunkban cserélni.

6. Egyéb rendelkezések

Üzemeltetõ nem vállal felelõsséget az oldalon szereplõ hibás adatokért, képekért, nem vonható felelõsségre e hibás tartalmakkal kapcsolatosan.

Üzemeltetõ fenntartja a jogot, hogy az oldalán található tartalmakat bármikor módosítsa.

Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a Felhasználó által szabálytalan eszközökkel (pl. az oldal esetlegesen felmerülő hibáit kihasználva, vagy más technikai módon) szerzett, beváltott PIXIPONT-okat törölje, az azzal történő pontbeváltást érvénytelenítse, a termékeket ne kézbesítse.

Kizárólag az adatbázisban rögzített felhasználói adatok az irányadók a PIXIPONT beváltással, termék kiküldésével kapcsolatosan. A Felhasználó által hibásan megadott adatok és az ebbõl felmerülõ problémákkal összefüggésben Üzemeltetõt nem terheli felelõsség.

Jelen Szabályzat szövege, a PIXIPONT rendszere szellemi tulajdon, mely a PIXIBOX Kft. tulajdonát képezi. A PIXIBOX márka védjegyoldalom alatt áll. Vitás esetekben a Budapesti Kereskedelmi Kamara Békéltetõ Testülete az elsõdleges döntéshozó.

Kelt: Budapest, 2016. augusztus 15.