PIXIBOX meglepetés-csomagok

Találd meg a legjobb szépségápolókat!

Lepd meg magad új kozmetikumokkal havonta, vagy akár azonnal! Meglepetés, felfedezés, ismerkedés: ez mind benne van egy PIXIBOX-ban. Ha szereted a szépségápolást és szeretsz új termékeket kipróbálni, akkor szeretni fogod hazánk első meglepetés-csomagját, a PIXIBOX-ot. Sőt, a SHOP-ban már elérheted a Glamglow és az Origins prémium márka kozmetikumait, vagy rendelhetsz egy instant meglepetés-dobozt, a Lucky BOX-ot is!

Kosár tartalma

Összesen: 0 Pixipont

Kosár

Kosár ürítése

Pixipontok
beváltása

Regisztrálj vagy lépj be
hogy beválthasd Pixipontjaid!

Collistar Anticellulite Slimming Superconcentrate - karcsúsító narancsbőr elleni koncentrátum

Csak a legjobb veheti fel a harcot a csúnya narancsbőr ellen. A legjobb pedig az úgynevezett Cell-Nocturne System®, egy vadonatúj komplexum, mely három szuper-aktív összetevőjével – koffein, egy különleges plankton kivonat és korall alga – új szintre emeli a Superconcentrated Anticellulite* Night Treatment bőrápolót. Ez a kezelés rendkívül hatékonynak bizonyul az éjszakai pihenés ideje alatt, amikor a bőr a legfogékonyabb, legáteresztőbb, és növekszik a vér mikrokeringés. Finom és kellemes, könnyed, hűvös, kék és enyhén illatos textúra, néhány csepp esténként elegendő, hogy már az első használattól biztosítsa a látható eredményeket, melyek az idővel egyre erősebbek lesznek. (200 ml)

150 PIXIPONT

Regisztrálj vagy lépj be
hogy beválthasd Pixipontjaid!

Collistar Anti-Water Talasso Scrub - testápoló bőrradír

Innovatív formulával ellátott testradír, mely táplál, karcsúsít és fokozza a felgyülemlett folyadék elvezetését a szövetekből, köszönhetően a fahéj és kömény által okozott szauna-hatásnak. Hámlaszt és karcsúsít. (700 gr)

120 PIXIPONT