PIXIBOX meglepetés-csomagok

Találd meg a legjobb szépségápolókat!

Lepd meg magad új kozmetikumokkal havonta, vagy akár azonnal! Meglepetés, felfedezés, ismerkedés: ez mind benne van egy PIXIBOX-ban. Ha szereted a szépségápolást és szeretsz új termékeket kipróbálni, akkor szeretni fogod hazánk első meglepetés-csomagját, a PIXIBOX-ot. Sőt, a SHOP-ban már elérheted a Glamglow és az Origins prémium márka kozmetikumait, vagy rendelhetsz egy instant meglepetés-dobozt, a Lucky BOX-ot is!

Lucky Box

Lucky Box

Ha nem bírsz várni a következő PIXI kiadásig, vagy ajándékot keresel egy hozzád hasonló beauty rajongó számára, vagy csak egyszerűen meglepnéd magad, mostantól bármikor megteheted, ugyanis a PIXI LUCKY BOX állandóan rendelhető itt a SHOP-ban.

Rendkívül kedvező áron, akár ingyenes szállítással juthatsz hozzá egy legalább 5 db-ból álló kozmetikum válogatáshoz, melyet úgy állítunk össze, hogy bármikor meglephesd magad, ugyanis nincs két egyforma PIXI LUCKY BOX! Találhatsz benne termékeket korábbi PIXI kiadásokból is, de olyan szépségápolók is szerepelnek majd benne, amelyek egyik PIXI csomagban sem fordultak meg.

Az ára csupán 3.990,- Ft. és ha a PIXI LUCKY BOX-on felül kosaradba helyezel legalább 1 terméket a Shop-ban kapható márkák bármely terméke közül, a csomagodat ingyen szállítjuk!

A vásárlási feltételeket ÁSZF-ünkben találod.

A kép illusztráció.