Meglepetés Neked és Neki!

Ki gondoskodna jobban az Ádámokról, mint mi, Évák! Ez a dobozkánk férfi és női kozmetikumokat, kiegészítőket mutat be, így egyszerre részesülhettek a meglepetés élményéből, és közösen fedezhettek fel új termékeket, akár olyanokat is, melyeket együtt is használhattok.

ADAM&EVE by PIXIBOX

Sokszor nekünk, nőknek kell megtalálnunk azokat a kozmetikumokat, melyekre párunknak szüksége lehet, ezért úgy gondoltuk, készítünk egy ilyen dobozt Neked és Neki. A csomagolásnál figyeltünk, hogy mindketten szépnek találjátok, így egy praktikus fiókos dobozba rejtjük a férfi-női kozmetikumokat, kiegészítőket. Így együtt fedezhettek fel újdonságokat, hogy Ádámjaink a mi segítségünkkel a legjobbat találhassák meg maguknak. Figyelem: limitált, időszakos kiadás!

Mit találhatsz a csomagban?

Legalább 3 db teljes kiszerelésű kozmetikumot, illetve további utazó méretű és minta termékeket, valamint kiegészítőt; mely kifejezetten férfiak, nők, és akár mindkét nem számára izgalmas uniszex termék is lehet. Így végre, amikor PIXI-t kapsz, párod is részesül nem csak a meglepetés élményéből, de az új kozmetikumokból is. Fedezzétek fel együtt!

Általános infó

Miért jó az ADAM&EVE by PIXIBOX meglepetéscsomag? Mert egy szép dobozban nem csak magad lepheted meg, hanem párod, férfi ismerősöd, barátod is, így végre a férfiak is megismerhetik a PIXI-élményt! Benne pedig mindig hasznos kozmetikum, divatos kiegészítő lapulhat, mellyel mindketten megismerhettek újdonságokat. Ára 3.990,- Ft., a csomag tartalmában foglalt termékek összértéke, minden esetben magasabb ennél az árnál, a szállítási díjat pedig mi álljuk.

Hogyan rendelhetsz?

Rendelni mindig egy előre meghirdetett időpontban tudsz. Itt, az oldalon láthatod, hogy ebben az évben mely hónapokban tudsz lecsapni egy új ADAM&EVE by PIXIBOX- ra, a pontos dátumról okostelefonra tervezett applikációnkban, hírlevélben és közösségi oldalainkon értesülhetsz. Hírlevélért regisztrálj itt és kövess bennünket Facebook, illetve Instagram oldalunkon is, valamint töltsd le az App Store-ból, vagy a Google Play-ből applikációnkat. Szállítás a megrendeléstől számított 1 hét múlva történik, a szállítás INGYENES!

A megrendelés
kötött

Bővebben

Bővebben