Találj rá kedvenc kozmetikumaidra velünk!

Meglepetés, felfedezés, ismerkedés: ez mind benne van egy PIXIBOX-ban! Ha szereted a szépségápolást és szeretsz új termékeket megismerni, kísérletezni, akkor szeretni fogod hazánk első meglepetés-csomagját, a PIXIBOX-ot.

Adatvédelmi nyilatkozat

 

A pixibox.hu üzemeltetője elkötelezett a látogatók személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Ezért a látogatók személyes adatait bizalmasan kezeljük és megteszünk minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A pixibox.hu regisztrált felhasználói, a szolgáltatások igénybevevői, vásárlói a regisztrációval, megrendelésük leadásával és minden egyéb a pixibox.hu weboldalon történő aktivitásukkal elfogadják jelen adatvédelmi nyilatkozatot, és tartalmát tudomásul veszik, magukra nézve érvényesnek tekintik.

Az adatokat a

- személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;

- elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;

figyelembe vételével kezeljük.

Az oldalunk használata során a rendelkezésünkre bocsátott személyes adataid bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben ezen adatok a termék vevőkhöz történő eljuttatásához szükséges. (Pl: futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez).

Kezelt adatok köre:

- A regisztrációhoz, illetve a későbbi belépéshez szükséges adatok: email cím, jelszó.

- A vásárlással és regisztrációval összefüggésben kezelt adatok: számlázási név, számlázási cégnév (nem kötelező), számlázási cím (város, irányítószám, utca, házszám), szállítási név, szállítási cégnév (nem kötelező), szállítási cím (város, irányítószám, utca, házszám), email cím, megjegyzés (nem kötelező), kor (nem kötelező)

Adatkezelés célja, jogalapja:

- Felhasználók azonosítása, a többi felhasználótól való megkülönböztetése, a felhasználóval való kapcsolattartás, illetéktelenek személyes adatokhoz való hozzáférésének megakadályozása;

- Felhasználói jogosultságok (a Felhasználó által igénybe vehető részszolgáltatások) azonosítása;

- A weboldal használatának, szolgáltatás igénybe vételének fejlesztése érdekében statisztikák, elemzések készítése;

- Ügyfélszolgálaton keresztüli ügyintézés;

- A szolgáltatáshoz kapcsolódó rendszerüzenet küldés;

- Reklám tartalmú közvetlen üzletszerzési illetve marketing célú megkeresés (pl. hírlevél, eDM, stb.);

- Megrendelés, vásárlás esetén a szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, a megrendelt termék kézbesítése, illetve a megrendelt termék, szolgáltatás igénybevétele, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése, a teljesítés megfelelőségének dokumentálása, a számviteli kötelezettségek teljesítése;

- Közösségi portál esetén internetes közösség alkotása, a felhasználók egymás általi azonosítása, ismerkedésük lehetővé tétele, felhasználók által generált tartalmak közzétételéhez tárhely biztosítása;

- A jogszabályok által elrendelt adatkezelések és adatszolgáltatások teljesíthetősége.

A megrendelés folyamán rögzített adatokat az üzemeltető elsősorban megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a pixibox.hu oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos Számviteli Törvényben meghatározott időszakra.

 

Adatkezelés időtartama

Az adatkezelés az utolsó belépéstől számított 1 évig; illetve a regisztráció más módon való megszűnéséig tart.

A vásárlással kapcsolatban kezelt adatokat az üzemeltető a számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a 2000. évi C. törvény 169. §-a alapján 8 évig, illetve az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényben meghatározott elévülési ideig kezeli.

Az adatkezelés az adatkezelővel ügyfélkapcsolatban álló felhasználókra vonatkozik, így az Info tv. 65. § (3) a) pontja alapján az adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vételére nincs lehetőség.

Reklám és egyéb marketing célú megkeresés

E megkeresést a pixibox.hu üzemeltetőjén keresztül a kozmetikai partnerek is megtehetik az alábbi adatok ismeretében.

Kezelt adatok köre: vezetéknév, keresztnév, email cím, kor

Adatkezelés célja: reklám tartalmú közvetlen üzletszerzési illetve marketing célú megkeresés (pl. hírlevél, eDM, stb.)

Adatkezelés időtartama: hozzájárulás visszavonásáig

A hírlevél feliratkozáshoz is érvényes megadott adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevélben kattintható link által biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek bármelyikén.

Adatbiztonság

A pixibox.hu üzemeltetője a jelszó olyan lenyomatát tárolja, amely kizárólag a jelszó helyességének ellenőrzésére alkalmas, de magát a jelszót nem lehet belőle visszaállítani.

A személyes adatokat a pixibox.hu üzemeltetője az INTEGRITY Kft-nél  (1132 Budapest, Victor H. u. 18-22.) telepített, 24 órás őrzéssel védett szerveren tárolja és kezeli.

Cookie-k

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat az üzemeltető kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybe vételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatók. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.

Jogorvoslat

A személyes adatok védelmével kapcsolatos panasszal az adatvédelmi hatósághoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) és az illetékes bírósághoz lehet fordulni.

A pixibox.hu oldal üzemeltetőjének fenti hatóságnál regisztrált száma: NAIH 87275/2015.

Adataid törlését, módosítását bármikor kérheted írásban az info@pixibox.hu e-mail címen, vagy az üzemeltetői elérhetőségeknél (ÁSZF) található postacímen. 

 

Elfogadom

Oldalunkon sütiket használunk a böngészés személyre szabásához. Több információ »